Oasy Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Oasy pet foods maakt voedsel voor honden en katten in Europa. Het merk heeft een breed scala aan kattenvoer dat GMO- en sojavrij is. De voedingsmiddelen zijn ook wreedheidsvrij. Lees meer over Oastycat-voedingsmiddelen in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Oasy Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Oasy kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Oasy op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 5/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.67/10

We geven Oasy kattenvoer een 40 uit 60 beoordeling (66,67%) of een C-klasse.

Over Oasy

Oasy heeft zijn hoofdkantoor in de Republiek San Marino, een van de kleinste landen ter wereld. Het land is niet aan zee grenzend in Italië en slechts 23,6 vierkante mijl groot. Het land heeft geen spoor en geen groot watertransport. Veel bedrijven hebben hun hoofdkantoor in San Marino voor belastingdoeleinden en onderhouden hun werkelijke activiteiten in Italië.

Oasy is eigendom van Wonderfood S.P.A., met hoofdkantoor in San Marino. We vonden ook een Italiaans hoofdkantoor voor Wonderfood. Naast dierenvoeding maakt Wonderfood ook vogelzaad.

We waren verrast om te zien dat Wonderfood S.P.A. beweert dat Orijen en Acana, gemaakt door Champion Pet Foods in Canada en Kentucky (VS), worden beweerd dat ze Wonderfood-merken zijn op de website van het bedrijf. We hebben geen verklaring voor deze bewering. Zoekopdrachten op internet vonden geen duidelijk verband tussen de bedrijven.

Volgens Oasy maakt het bedrijf al meer dan 30 jaar dierenvoeding.

Inkoop en productie

We hebben geen details gevonden over waar Oasy wordt vervaardigd. Het enige adres dat we vonden verbonden met Oasy is in Dogana, San Marino, de grootste nederzetting van het land. We kunnen niet met zekerheid zeggen of het eten daar daadwerkelijk wordt gemaakt.

Vers vlees is altijd het eerste ingrediënt in Oasy brokjes. De voedingsmiddelen bevatten gedehydrateerde en gehydrolyseerde dierlijke ingrediënten om een volledig voedingsprofiel te garanderen. Het bedrijf maakt ook gebruik van een exclusieve Fresh Meat Injection System (FMIS) -technologie waarmee vers vlees direct kan worden geïnjecteerd tijdens het productieproces. Hierdoor kunnen de eiwitten een goede biologische waarde behouden. De vetten hebben minder vrije radicalen. En vitamines zijn beter bewaard gebleven. Volgens Oasy geeft dit het voedsel de grootst mogelijke verteerbaarheid, inname van voedingsstoffen en smaak.

Het voedsel is wreedheidsvrij. Ze zijn ook vrij van GMO-ingrediënten en soja.

Is Oasy kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden met betrekking tot Oasy-kattenvoer in Europa. Als er ooit een terugroepactie of intrekking is geweest, moet het zo lang geleden zijn gebeurd dat het niet langer online is.

Wat voor soort voedsel biedt Oasy?

Oasy biedt een breed scala aan droge en natte voedingsmiddelen en snacks voor katten. U kunt door al hun voedingsmiddelen bladeren en filters toepassen om u te helpen bepaalde ingrediënten voor uw kat te vinden (of te verwijderen).

Hun producten omvatten:

 • Droge levensfase
 • Droge graanvrije formule
 • Brokken in Jus
 • Lekkere Paté
 • Lekkere Mousse
 • Delicatesse
 • Natuurlijk bereik
 • Meer liefde
 • Kattentraktaties

Hun vlees en dierlijke eiwitten omvatten:

 • Zalm
 • Tonijn
 • Kip
 • Lam
 • Varkensvlees
 • Vis
 • Turkije
 • Rundvlees
 • Eend
 • Kalfsvlees
 • Spel

Kattenvoer is beschikbaar voor kittens, volwassen katten en voor senioren. Oasy biedt graanvrij voedsel, kattenvoer zonder kip, voedsel voor gewichtsbeheersing, haarbalformules en voedsel voor gesteriliseerde katten.

Sommige van Oasy’s voedingsmiddelen zijn complementair, zoals hun Natural Range en More Love-lijnen.

Oasy Kattenvoer Review

#1 Oasy Dry Petfood voor katten LIFESTAGE • Volwassen gesteriliseerde zalm Review

Koop op Oasy

Oasy heeft een brede range van kattenvoer, of u uw kat nu nat of droogvoer wilt geven. Voor droogvoer telden we 15 verschillende recepten en levensfaseformules. De recepten bevatten tussen de 60 en 70 procent dierlijke of viseiwitten. Sommigen van hen zijn single protein foods.

Oasy Dry Petfood for Cats LIFESTAGE • Adult Sterilized Salmon formula is een compleet voer voor gesteriliseerde of gecastreerde volwassen katten. Het is vrij van genetisch gemodificeerde organismen (GMO) en soja. Het voedsel bevat geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen. Bovendien is Oasy wreedheidsvrij.

Deze levensfaseformule voor volwassen gesteriliseerde katten heeft een hoger vezelgehalte dan sommige van Oasy’s andere droge voedingsmiddelen. Meer vezels helpen uw kat zich voller te voelen tussen de maaltijden door.

Inuline in het voedsel, een bron van FOS-prebiotica, helpt de juiste balans van goede darmbacteriën te bevorderen. Bietenpulp helpt ook de spijsvertering van de kat te verbeteren.

Mineralen zoals fosfor en magnesium in de juiste hoeveelheden voor gesteriliseerde katten helpen een goede gezondheid van de urinewegen te bevorderen. Dit helpt urinestenen te voorkomen.

Het eerste ingrediënt in dit voedsel is verse zalm (40 procent).

Oasy Dry Petfood for Cats LIFESTAGE • Volwassen gesteriliseerde zalmformule is rijk aan viseiwit van goede kwaliteit. Het heeft ook ingrediënten die goed zijn voor de spijsvertering en urinewegen van een kat. Dit voedsel bevat kip die klanten moeten opmerken als ze kip voor hun kat proberen te vermijden. Er zijn een paar koolhydraatbronnen die sommige mensen misschien niet leuk vinden. Over het algemeen lijkt dit een goed droog kattenvoer te zijn met goede eiwitten.

Caloriegehalte (ME berekend): 3650 kcal/kg.

Ingrediënten

Compositie:

Verse zalm 40%, gedehydrateerde zalm 20%, rijst 15%, gehydrolyseerde zalm 5%, bietenpulp 4,5%, plantaardige vezels 3,5%, gehydrolyseerde kip 2%, gedehydrateerde kip 2%, maïsgluten, maïs, rijsteiwit, kippenvet, gedehydrateerde vis 1%, biergist 1%, visolie, mineralen, inuline 1.000 mg/kg (fructo-oligosacchariden bron), mannan-oligosachariden 1.000 mg/kg, citrusextract 500 mg/kg, Mojave yucca, geconjugeerd linolzuur.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 37%, ruw vet 11%, Omega-6 vetzuren 1,7%, Omega-3 vetzuren 0,6%, ruwe vezels 5%, ruwe as 7,7%, calcium 1,25%, fosfor 1,05%, magnesium 0,09%, vocht 9%.

Additieven:

Nutritionele additieven: Vitamine A 18.000 IE/kg, Vitamine D3 1.600 IE/kg, Vitamine E 650 mg/kg, Vitamine C 40 mg/kg, biotine 10 mg/kg, taurine 1.200 mg/kg, L-carnitine 200 mg/kg, DL-methionine 500 mg/kg, Ijzer (IJzer(II) sulfaatmonohydraat) 75 mg/kg, jodium (kaliumjodide) 3,5 mg/kg, koper (koper(II) sulfaatpentahydraat) 10 mg/kg, mangaan (mangaansulfaat, monohydraat) 7,5 mg/kg, zink (zinkoxide) 120 mg/kg, selenium (natriumseleniet) 0,12 mg/kg. Technologische additieven: antioxidanten, natriumbissulfaat 5.000 mg/kg. Geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen toegevoegd

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 37%

Ruw vet: 11%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 9%

As: 7.7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.66%

Vet: 12.09%

Vezel: 5.49%

Koolhydraten: 33.3%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.36%

Vet: 28.42%

Koolhydraten: 32.23%

Ingrediënten die we leuk vonden: Fresh zalm, gedehydrateerde zalm, gehydrolyseerde zalm, inuline

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Maïsgluten, maïs, rijsteiwit

Veel voorkomende allergenen: Vis, kip en maïs kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Het eerste ingrediënt is zalm; rijk aan viseiwit
 • Sojavrij, GMO-vrij
 • Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen

Tegens

 • Bevat maïsgluten, maïs en rijsteiwitten

#2 Oasy Nat huisdiervoer voor katten BROKKEN IN JUS • Adult with Chicken Review

Koop op Oasy

Als uw kat van brokken in jus kattenvoer houdt, heeft Oasy 15 recepten waaruit u kunt kiezen. Ze hebben voedsel voor kittens tot senioren en bieden zeven verschillende vlees- of viseiwitten.

We hebben gekeken naar het Chunks in Jus Adult with Chicken recept omdat het een zeer populaire formule is. Het wordt verkocht in multiverpakkingen van 2 zakjes van 85 gram.

Het voedsel biedt zachte hapjes in saus met kip voor de dagelijkse voeding van uw volwassen kat. Het recept bevat geen gluten, kunstmatige smaakstoffen, of toegevoegde kleuren.

Het eerste ingrediënt is gevogelte. Vier procent van het pluimvee is kip. De tweede en derde ingrediënten zijn varkensvlees en rundvlees. Het voedsel bevat ook erwtenvezels, maïszetmeel en aardappelzetmeel. We zouden dit beschouwen als ingrediënten van lagere kwaliteit.

Daarnaast toont de ingrediëntenlijst dextrose (een soort suiker gemaakt van maïs of tarwe) en karamel. Deze ingrediënten worden meestal gebruikt om de smaak van een huisdiervoer te verbeteren.

Oasy zegt dat minimaal 15 procent van het voedsel verse dierlijke ingrediënten zijn.

Over het algemeen ziet Oasy Wet Petfood for Cats CHUNKS IN JUS • Adult with Chicken eruit als een voedsel van lagere kwaliteit. Katten houden misschien van de smaak ervan en het kan qua voedingswaarde voldoende zijn, maar we zouden het niet aanbevelen als je een keuze hebt.

Caloriegehalte (ME berekend):76 Kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie:

Gevogelte (waarvan kip 4%), varkensvlees, rundvlees, erwtenvezel, mineralen, maïszetmeel, aardappelzetmeel, dextrose, karamel. Dit recept bevat verse dierlijke ingrediënten: min. 15%.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 8%, ruw vet 4,5%, ruwe vezels 0,8%, ruwe as 2%, vocht 83%.

Additieven:

Nutritionele additieven: Vitamine E: 27 mg/kg, taurine: 199,88 mg/kg, Vitamine B1: 2,12 mg/kg, koper (koper(II)sulfaat pentahydraat): 0,53 mg/kg, jodium (kaliumjodide): 0,13 mg/kg, mangaan (mangaansulfaat, monohydraat): 1,63 mg/kg, zink (zinksulfaatmonohydraat): 13,82 mg/kg. Geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen toegevoegd. Gemaakt zonder toegevoegde gluten.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.8%

Vocht: 83%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.06%

Vet: 26.47%

Vezel: 4.71%

Koolhydraten: 10%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.78%

Vet: 52.98%

Koolhydraten: 8.24%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, varkensvlees, rundvlees

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwtenvezel, maïszetmeel, aardappelzetmeel, dextrose, karamel

Veel voorkomende allergenen: Kip en rundvlees kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Vlees is het eerste ingrediënt
 • Bevat geen GMO of soja-ingrediënten; glutenvrij
 • Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen

Tegens

 • Het eiwitpercentage is iets lager dan sommige andere kattenvoer
 • Bevat toegevoegde suiker (dextrose)
 • Bevat wat veel mensen zouden beschouwen als “vulstof” ingrediënten

#3 Oasy Nat Petfood voor Katten DELICATESSE • Fijne Paté met Lever Review

Koop op Oasy

Voor katten die houden van kattenvoer met een fijne of romige textuur, maakt Oasy Delicatesse. Delicatesse komt als paté of als soufflé. De voedingsmiddelen worden verkocht in trays van 85 gram. Ze bevatten vers vlees en bevatten geen kunstmatige conserveermiddelen, GMO-ingrediënten of soja.

Oasy biedt zeven patérecepten en drie souffléformules. Dit is compleet kattenvoer.

We keken naar de Fijne Paté met Lever die is geformuleerd voor volwassen katten. Het eerste ingrediënt is vlees en dierlijke bijproducten die 62 procent van het voedsel uitmaken. Kippenlever levert slechts 4 procent van dit ingrediënt. De overige ingrediënten zijn wat vaag.

In landen van de Europese Unie (San Marino is geen EU-land, maar hun producten worden in EU-landen verkocht) staat “vlees en dierlijke bijproducten” gelijk aan dierlijke bijproducten. Deze ingrediënten kunnen voedzaam zijn, maar je weet het niet altijd zeker. Het hangt vaak af van de bron en de dieren die de bijproducten leveren.

Oasy Wet Petfood voor katten DELICATESSE • Fijne Paté met lever lijkt rijk aan eiwitten, maar het is een gemiddeld voedsel in termen van kwaliteit.

Caloriegehalte (ME berekend):103 Kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie:

Vlees en dierlijke bijproducten 62% (waarvan kippenlever 4%), oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 6,8%, ruwe as 1,8%, ruwe vezels 0,5%, vocht 79,5%.

Additieven:

Nutritionele additieven: Vitamine D3: 200 IE/kg, Vitamine E: 30 mg/kg, taurine: 450 mg/kg, zink (zinksulfaatmonohydraat): 11,4 mg/kg, mangaan (mangaansulfaat, monohydraante): 1,4 mg/kg, jodium (watervrij calciumjodaat): 0,1 mg/kg, koper (koper(II)chelaat van aminozurenhydraat): 1 mg/kg. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.5%

Ruw vet: 6.8%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 79.5%

As: 1.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 51.22%

Vet: 33.17%

Vezel: 2.44%

Koolhydraten: 4.39%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.62%

Vet: 59.16%

Koolhydraten: 3.22%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenlever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bijproducten of plantaardige oorsprong

Veel voorkomende allergenen: Kip kan voor sommige katten een allergeen zijn; de ingrediënten zijn vaag, dus het is moeilijk om zeker te weten wat er in het eten zit

Pros

 • Dierlijke eiwitten zijn het eerste ingrediënt
 • Bevat geen GMO of soja ingrediënten
 • Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen

Tegens

 • Vage ingrediënten maken het moeilijk om te weten wat u uw kat voert

Wat vinden klanten van Oasy Kattenvoer?

We hadden het moeilijk om klantrecensies voor Oasy-kattenvoer te vinden. We hebben geen recensies gevonden op Amazon-sites. Het wordt verkocht op sites in de Filippijnen, maar de meeste klanten lieten alleen sterbeoordelingen achter (meestal 5 sterren) zonder schriftelijke beoordelingen achter te laten.

De recensies die werden achtergelaten gingen meestal over de service van de verkoper en niet over het eten. We laten een paar van de positieve beoordelingen zien, maar we hebben geen negatieve beoordelingen gevonden.

Positieve beoordelingen

Kitten- Grn-vrije Fsh

Tweede keer om te bestellen in deze winkel! Zeer meegaande verkoper en zal u op de hoogte houden van uw bestelling! Een echte aanrader! – door danahb03 Reviewing op 26-07-2022

Kat- Gesteriliseerde Trky

Mijn kat is er echt dol op! – door jglzdc Reviewing op 2022-05-17

Negatieve beoordelingen

Geen om te laten zien.

Hoeveel kost Oasy Kattenvoer?

Oasy is een zeer betaalbaar merk. We vonden de 300 gram zak Oasy volwassen zalm kattenvoer voor $ 2,50 op een website in de Filippijnen.

In Malta vonden we de kipbrokken in jus recept (85 gram) voor 0.85.

Over het algemeen, is Oasy Kattenvoer een goede keuze?

Oasy kattenvoer lijkt gemiddeld voedsel te zijn. Ze hebben wel vis of vlees als eerste ingrediënten. Bovendien bevatten ze geen GMO-ingrediënten of soja. Oasy is ook een dierproefvrij bedrijf. Sommige van hun voedingsmiddelen zijn graanvrij.

Hun complementaire voedingsmiddelen zoals More Love en Natural Range zien eruit alsof ze meer eiwitten bevatten en het voedsel kan van hogere kwaliteit zijn – maar het zijn geen complete diëten.

Als u geïnteresseerd bent in Oasy, houdt u misschien ook van kattenvoer zoals Applaws en Dr. Clauder’s.

Hoe bestel je Oasy Kattenvoer?

Oasy verkoopt hun voedsel niet via hun website, waardoor het een beetje moeilijker wordt om hun voedsel te kopen. Voor zover we kunnen nagaan, wordt het eten verkocht in Italië (en San Marino). U kunt de site controleren op locaties.

We vonden het voedsel dat online werd verkocht in de Filippijnen en Malta. Het kan worden verkocht op andere sites en in andere landen, maar we hebben ze niet gevonden toen we zochten.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Oasy voor informatie over het kopen van hun producten.