Kitty Sift Wegwerp zeven Kattenbak Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is een geweldige keuze voor mensen die echt een hekel hebben aan het schoonmaken van de kattenbak van hun kat. Het is een veelzijdig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele plastic kattenbakken.

Waarderingen

  • Reinigingsgemak – 9/10
  • Geurbestrijding – 8/10
  • Uiterlijk– 7/10
  • Constructie– 8/10
  • Prijs– 10/10

Algemene score: 8.4/10

Met zijn scoopvrije ontwerp en budgetvriendelijke prijskaartje kan de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box een geweldige optie voor katteneigenaren die tijd en geld willen besparen terwijl ze milieuvriendelijk zijn.

We hebben deze kattenbak in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel worden vermeld. Laten we eens kijken naar de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box en kijken of het zo handig is als het beweert te zijn.

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box in november 2021 en ik heb hem dit jaar zelf getest. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box op het All About Cats YouTube-kanaal.Het ontwerp

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is een goede keuze voor mensen die een hekel hebben aan het schoonmaken van de kattenbak.

De Kitty Sift Wegwerp eifbak is gemaakt van 100% post-consumer afval plasticvrij, gerecycled karton. Het materiaal houdt het strooisel langer vers en droger en minimaliseert geuren. Het is ook composteerbaar en biologisch afbreekbaar.

Deze kattenbak wordt geleverd met een afneembaar schild en is verkrijgbaar in grote en jumbo maten. De grote doos meet 14 x 18 x 4 inch en de jumbodoos meet 18 x 20,5 x 5,5 inch. Dit kattenbakmateriaal is waterbestendig en mag niet lekken.

De gehele opstelling bestaat uit 1 kattenbak en 5 zeefbakken.

Schoonmaken van de Kitty Zeef Wegwerp kattenbak

Je hoeft nooit te scheppen! Je gaat gewoon een van de bakjes eruit tillen en het afval er een beetje uitgooien en dan de kattenbakken weer stapelen.

Net als andere zeefbakken heeft Kitty Sift verschillende sleufbakken. Bij gebruik met klonterend strooisel kunnen de voeringbakken meerdere keren worden gebruikt door ze onderaan de stapel in de kattenbakbasis te plaatsen.

Als het gaat om het schoonmaken van de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box, is deze consistent en gemakkelijk te hanteren. Deze kattenbak wordt geleverd met 3 zeefbakken en 1 kattenbakbodem. Bij het schoonmaken laten de zeefbakken ongeolied strooisel door de sleuven gaan, waardoor klonten achterblijven. Dit betekent geen scheppen.

Nadat uw kat zijn behoefte heeft gedaan, dumpt u de gebruikte klonten uit de voeringbak en draait u deze 180 graden en voegt u deze vervolgens toe aan het onderste niveau van de voeringbakken. Als de liner tray te vuil wordt, kan deze worden weggegooid, maar onthoud dat dit biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal is.

Soms kan het schoonmaken stoffig worden bij het schudden van de voeringbak, afhankelijk van uw nestkeuze. De Kitty Sift vermijdt echter effectief plakken en opbouwen, en blijft glad en schoon zeven na zeef.

Zodra al het kattenafval in de bovenste voeringbak zit, kan het worden weggegooid. Dit kan lastig zijn vanwege de grootte van de zeefbak. Vervolgens gaat de gebruikte liner tray naar de bodem van de trays.

De grootste uitdaging was het schudden van de grote zeefbak en het dumpen van het vervuilde strooisel zonder al te veel rommel te maken. De trays kunnen een beetje onhandig zijn om te dumpen.

Controleert het geur goed?

Voor maximale versheid, vocht- en geurbeheersing wordt aanbevolen om het om de 4 weken of indien nodig te vervangen.

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is ontworpen om geur te beheersen met zijn ademende materiaal. Dit zorgt voor een luchtstroom die de strooiseldroger en langer vers houdt. Maar we ontdekten dat de geurbeheersing varieerde, afhankelijk van het niveau van vervuiling in de voeringbakken.

Nogmaals, dit hangt af van hoeveel uw kat de kattenbak gebruikt, de hoeveelheid vocht in de bak en hoeveel katten de doos gebruiken. Het nest dat u kiest, heeft echter een grotere impact op de geurbestrijding.

Controleert het tracking en scatter?

De hoge verwijderbare schildtop en basislade helpen om de verspreiding van zwerfvuil te minimaliseren.

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is niet 100% track-proof, maar heeft wel een verwijderbare schildtop, die helpt bij het beheersen van de verstrooiing.

Onze katten volgden strooisel uit de doos, maar dat wordt verwacht bij bijna elke kattenbak. Het plaatsen van een mat buiten de kattenbak kan helpen bij het controleren van tracking.

Algemene indrukken

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is gemaakt van 100% post-consumer afval plasticvrij, gerecycled karton.

Over het algemeen is de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box budgetvriendelijk, eenvoudig ontworpen en helpt het de kattenbakvulling van uw kat schoon te houden. Het lijkt ook een textuur of geur te hebben waar katten zich echt toe aangetrokken voelen, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om je kat het te laten gebruiken. Onze katten voelden zich er meteen toe aangetrokken en kozen het boven de andere aangeboden kattenbakken.

Deze kattenbak is gemaakt van gerecycled karton, wat een geweldig alternatief is voor plastic, maar ook hygiënischer en milieuvriendelijker. Het is ook laag genoeg, op 4 inch, voor bijna elke kat om gemakkelijk te gebruiken.

Het is echter niet perfect. De grootste klacht bij de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is de duurzaamheid van de trays. Wanneer u grote hoeveelheden strooisel en vocht toevoegt, kunnen de liner trays veranderen in een slappe kartonnen puinhoop. Dit kan alleen een probleem zijn met meerdere kattenhuizen of katten die veel “gaan”.

Voor het grootste deel presteert de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box goed als andere zevende kattenbakken met duurzame materialen. Als u op zoek bent naar een plasticvrij alternatief voor scheppen, is deze kattenbak misschien iets voor u.

Hoeveel kost Kitty Sift Disposable Sifting Kattenbak?

De Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box kost ongeveer $ 19,99 voor een grote kit en $ 30,99 voor een jumbo-kit.  Deze kattenbak kit is te vinden op zowel Amazon als Chewy en de Kitty Sift website. U kunt geld besparen als u via hun website bestelt en een abonnement kiest.

Is de Kitty Sift Wegwerp kattenbak de moeite waard?

Het lijkt een textuur te hebben en misschien een geur waar katten zich echt toe aangetrokken lijken te voelen.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen met de Kitty Sift Disposable Sifting Litter Box is dat het uiteindelijk een wegwerp kattenbak is. Hoewel de zeefbakjes meerdere keren kunnen worden hergebruikt voordat ze milieuvriendelijk worden weggegooid, zal deze niet eeuwig meegaan. Eigenlijk het wordt aanbevolen om het elke 4 weken te vervangen.

Als u op zoek bent naar een kattenbak die milieuvriendelijk is en u tijd bespaart om niet te scheppen, is dit misschien de juiste. Houd er rekening mee dat het mogelijk elke 3 tot 4 weken moet worden vervangen, afhankelijk van het aantal katten dat u bezit en hoe zwaar ze het gebruiken.