Kirkland Kattenvoer Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Denkt u na over een verblijf bij Kirkland cat food? Krijg eerst de feiten. Lees deze recensie om erachter te komen of het beroemde winkelmerk van Costco de kwaliteit en waarde levert die u zoekt.

De beoordeling van Kirkland op wat belangrijk is

We hebben Kirkland kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 10/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 7/10

We geven Kirkland kattenvoer een 39 uit 60 rating of een B-grade.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Kirkland Cat Food

Bon Appetit noemt Kirkland Signature “het beste winkelmerk dat er ooit was”.

Van wodka waarvan het gerucht gaat dat het een rebottling van Grey Goose is tot beroemde verse cashewnoten en sokken waarvan wordt gezegd dat ze smartwoolen evenaren, Kirkland Signature heeft een reputatie voor het leveren van betaalbare producten die net zo goed of beter zijn dan hun merkequivalenten.

Maar kan dit merk net zo goed kattenvoer doen als drank en wollen sokken?

Dat is wat we gaan ontdekken. Ik heb uren onderzoek gedaan naar Kirkland kattenvoer, waarbij ik de terugroepgeschiedenis, productie, ingrediëntkwaliteit en klantervaring van het merk heb bestudeerd. Naast die uren schermtijd heb ik ook wat paws-on-tests gedaan.

Om een idee te krijgen van hoe dit voedsel in de echte wereld is, kocht ik een zak Kirkland Signature kattenvoer en testte het uit met mijn twee katten.

Na dat onderzoek en testen ben ik klaar om u de feiten over Kirkland Signature kattenvoer te brengen. Laten we bij het begin beginnen – waar Kirkland kattenvoer wordt gemaakt.

Inkoop en productie

Kirkland Signature-voedingsmiddelen worden in de Verenigde Staten gemaakt van binnenlandse en geïmporteerde ingrediënten.

Wie maakt Costco Kattenvoer?

Kirkland Signature kattenvoer wordt geproduceerd door Diamond Pet Foods in vijf faciliteiten in de Verenigde Staten. Naast Kirkland Signature maakt Diamond voedsel voor tal van namen in dierenvoeding, waaronder – om er maar een paar te noemen – Taste of the Wild, 4health en Chicken Soup for the Soul.

Is Kirkland kattenvoer teruggeroepen?

In het voorjaar van 2012 werd Kirkland Signature kattenvoer teruggeroepen vanwege mogelijke salmonellabesmetting. Het was niet het enige betrokken merk – Diamond riep tal van andere merken terug na een salmonella-uitbraak in zijn faciliteit.

Naast Kirkland-kattenvoer had de terugroepactie invloed op door Diamond geproduceerd voedsel van merken zoals Chicken Soup for the Soul, Country Value, Diamond, Premium Edge, 4Health, Taste of the Wild en Professional.

Na de salmonella-uitbraak startte de FDA een week lang onderzoek naar de faciliteiten van het bedrijf in Gaston, South Carolina.

Uit het FDA-onderzoek bleek dat Diamond Pet Foods niet “alle redelijke voorzorgsmaatregelen” nam om ervoor te zorgen dat zijn producten veilig waren. Het FDA-rapport merkte bijvoorbeeld op dat Diamond geen microbiologische analyse uitvoerde om ervoor te zorgen dat inkomend dierlijk vet vrij was van verontreinigingen, noch controleerde het de besmetting van dierlijke spijsvertering tijdens zijn tijd in het magazijn.

De faciliteit miste handwas- of ontsmettingsstations in belangrijke gebieden. Er waren feed reshet bedekken van sommige delen van het voedseltransportsysteem en schade aan sommige onderdelen, waardoor de kans op besmetting toeneemt. Misschien om deze beschadigde onderdelen te repareren, had Diamond karton en ducttape op hun apparatuur gebruikt, waardoor sommige onderdelen onmogelijk te reinigen waren en dus een voedingsbodem voor verontreinigingen.

Dit was niet de eerste keer dat de Gaston-fabriek van Diamond door de FDA onder de loep werd genomen.

In 2005 heeft Diamond Pet Food een terugroepactie voor hondenvoer uitgegeven na het ontdekken van aflatoxine in zijn fabriek in Gaston, South Carolina. Vervolgens ontving de faciliteit een waarschuwing van de FDA nadat een inspectie “significante schendingen” van de Federal Food, Drug and Cosmetic Act had gevonden.

De Gaston-fabriek had hondenvoer geproduceerd met overmatige niveaus van aflatoxine en had volgens de inspectie geen procedures geïmplementeerd om aflatoxinebesmetting te voorkomen.

Hoewel het betrokken is geweest bij één terugroepactie en de fabrikant een geschiedenis heeft van veiligheids- en kwaliteitscontroleproblemen, lijkt Kirkland Signature een consistent en veilig merk te zijn. Op het moment van schrijven is Kirkland kattenvoer al bijna acht jaar niet meer teruggeroepen.

Wat voor soort kattenvoer biedt Kirkland aan?

Hoewel Kirkland Signature een tijdje zowel droge als natte kattenvoerrecepten aanbood, werden zowel de biologische kip – kippenlever als de biologische kip – kalkoen ingeblikt voedsel uiteindelijk stopgezet. Hierdoor bleven de volgende drie droogvoerrecepten over:

 • Kirkland Signature Onderhoud Kat Kip &Rijst Formule
 • Kirkland Signature Nature’s Domain Zalmmeel &Zoete Aardappel Recept
 • Kirkland Signature Gezond Gewicht Indoor Volwassen Kat Formule

Eind 2022 verscheen Kirkland Signature nat kattenvoer opnieuw in bepaalde Costco-winkels. Ze worden verkocht in een 3-smaak variëteit verpakking die 45 3,5-ounce trays van paté-stijl natvoer bevat. Alle drie zijn gemaakt met kip, kalkoen of zalm als eerste ingrediënt.

Vanaf oktober 2022 was de beschikbaarheid van Kirkland Signature nat kattenvoer nog steeds beperkt, maar kan in het komende nieuwe jaar toenemen.

Kirkland Cat Food – Top 4 recepten beoordeeld

#1 Kirkland Signature Onderhoud Kat Kip &Rijst Formule

EVAXO Kirkland Signature Kip en Rijst Kattenvoer

Bekijk op Amazon Bekijk op Costco

Labrapport bekijken

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Deze brok is een publiekstrekker. Het is een betaalbaar en smakelijk recept geformuleerd voor alle levensfasen, wat betekent dat het qua voedingswaarde goed is afgerond voor kittens en volwassenen van alle leeftijden. Het wordt voornamelijk gemaakt van kip- en kippenmeel, beide goede bronnen van de aminozuren die uw kat nodig heeft om te gedijen.

Na deze van kip afgeleide ingrediënten bevat het voedsel volkoren bruine en gemalen witte rijst. Deze twee soorten rijst helpen om de brokjes te binden, waardoor het structuur en crunch krijgt. Kippenvet dient als de primaire vetbron van het voedsel. Het is een goede – in vergelijking met plantaardige oliën krijgen katten meer voordelen van dierlijke vetten.

Naast synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren bevat het voedsel gegarandeerde niveaus van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium animalis. Deze probiotische bacteriën kunnen helpen om de spijsvertering en de algehele gezondheid te ondersteunen.

Over het algemeen heeft dit voedsel een laag eiwitgehalte, een laag vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Zonder dierlijke bijproducten, geen vaag genoemd vlees, geen plantaardige bijproducten en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen, is dit voedsel vrij van veel ingrediënten die we willen vermijden.

Het is ook bijzonder in wat het bevat. Weinig vergelijkbaar geprijsde voedingsmiddelen bieden gegarandeerde niveaus van probiotische bacteriën. Als het voedsel aan deze labelclaims voldoet, kan het helpen om een gezonde darmflora te ondersteunen.

Hoewel het een van de beste waarden is in droog kattenvoer, is dit product niet perfect. Tussen de lage eiwitniveaus, het hoge koolhydraatgehalte en de vochtuitputting, is het geen carnivoor-geschikte maaltijd.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Volkoren bruine rijst, Gemalen witte rijst, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijke kipsmaak, lijnzaad, natriumbissulfaat, kaliumchloride, cholinechloride, taurine, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde Lactobacillus Acidophilus fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium animalisfermentatieproduct, zinkeiwit, vitamine E-supplement, niacine, mangaaneiwitaat, kopereiwitaat, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, Thiaminemononitraat, Vitamine A Supplement, Biotine, Kaliumjodide, Calcium Pantothenaat, Riboflavine, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Vitamine B12 Supplement, Manganous Oxide, NatriumSeleniet, Vitamine D Supplement, Folic Zuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 22.22%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 41.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 25.96%

Vet: 42.03%

Koolhydraten: 32.01%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Volkoren bruine rijst, gemalen witte rijst

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Kenmerken met de naam vleesstukken in plaats van vaag genoemde maaltijden of dierlijke bijproducten
 • Bevat gegarandeerde niveaus van probiotica
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Een van de meest betaalbare voedingsmiddelen die je kunt kopen

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten
 • Laag vochtgehalte
 • Laag in eiwitten

#2 Kirkland Signature Nature’s Domain Zalmmeel &Zoete Aardappel Recept

Zicht op Costco

Zalmmeel lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Nature’s Domain is Kirkland’s graanvrije dierenvoedingslijn. In plaats van rijst of andere granen gebruikt het voedsel zoete aardappelen, erwten en aardappelen als zetmeelrijke bindmiddelen.

Het is een op vis gebaseerd voedsel met zalmmeel en oceaanvismeel als eerste twee ingrediënten, gevolgd door verschillende variaties op erwten en aardappelen. Het recept gebruikt koolzaadolie als primaire vetbron. We zien liever dierlijk vet in de plaats.

Zoals alle Kirkland kattenvoer, heeft het recept gegarandeerde niveaus van probiotica. Cichoreiwortel dient als een bron van prebiotische vezels, die helpen om nuttige bacteriën in de darm te voeden.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Met een naam als Nature’s Domain weet je dat deze graanvrije brokjes iets meer gaan kosten dan het standaard Kirkland Signature-voedsel. En dat doet het – elk onsje van dit voedsel is drie cent duurder dan Kirkland’s Maintenance Cat-recept.

Maar met veel zetmeel, een beetje plantaardig eiwit en koolzaadolie in plaats van dierlijke vetten, is dit recept niet voedzamer of geschikter voor soorten dan het voedsel in de paarse zak. In plaats daarvan ziet het er een beetje slechter uit.

Ingrediënten

Zalmmeel, Oceaanvismeel, Zoete aardappelen, Erwten, Aardappelen, Erwteneiwit, Koolzaadolie, Natuurlijk Aroma, Cholinechloride, Dl-methionine, Taurine, Gedroogde Cichoreiwortel, Tomaten, Bosbessen, Frambozen, Yucca Schidigera-extract, Gedroogd Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogd Bifidobacterium Animalis Fermentatieproduct, Zinkproteïne, Vitamine E-supplement, Niacine, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Zinksulfaat, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Thiaminemononitraat (Vitamine-proteïnaat B1), Vitamine A Supplement, Biotine, Kaliumjodide, Calcium Pantothenaat, Riboflavine (Vitamine B2), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Vitamine B12 Supplement, Manganous Oxide, NatriumSeleniet, Vitamine D Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 15.56%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 45.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.91%

Vet: 31.78%

Koolhydraten: 38.32%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalmmeel, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zoete aardappelen, erwten, aardappelen, erwteneiwit, koolzaadolie

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Een relatief hoogwaardige brok voor katten die van vis houden
 • Een van de beste economische droge voedingsmiddelen die u kunt kopen
 • Bevat gegarandeerde niveaus van probiotische bacteriën voor ondersteuning van de spijsvertering en de algehele gezondheid

Tegens

 • Bevat koolzaadolie in plaats van dierlijk vet
 • Hoog koolhydraatgehalte

#3 Kirkland Signature Gezond Gewicht Indoor Volwassen Kat Formule

Super Premium Gezond Gewicht Indoor Volwassen Kattenvoer

Bekijk op Amazon Bekijk op Costco

Kippenmeel lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit Kirkland-recept wordt op de markt gebracht voor binnenkatten en belooft uw kat te helpen gewicht te verliezen terwijl u haarballen onder controle houdt. Het voedsel bevat kippenmeel als eerste ingrediënt, gevolgd door gemalen witte rijst, erwten, cellulosepoeder en aardappeleiwit.

Het bevat kippenvet als de belangrijkste vetbron, samen met natuurlijke smaak – vermoedelijk gehydrolyseerde dierlijke weefsels – en een kleine hoeveelheid vismeel.

Naast synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren bevat het voedsel gedroogde cichoreiwortel als bron van prebiotische vezels en twee soorten probiotische bacteriën. Het biedt ook verhoogde niveaus van L-carnitine, een aminozuur dat helpt om vet om te zetten in energie.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Dit voedsel geeft prioriteit aan gewichtsbeheersing boven al het andere. Het is aanzienlijk caloriearm dan de meeste droge voedingsmiddelen met een zeer laag vetgehalte en veel vezels. Hoewel het je kat kan helpen om af te vallen, is het niet het meest voedzame voedsel dat je hem kunt geven.

Met meer koolhydraten dan eiwitten is dit voedsel geen soort-geschikte keuze en niet de beste keuze voor uw carnivoor.

Het voedsel is 285 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kippenmeel, gemalen witte rijst, erwten, cellulosepoeder (bron van vezels), aardappeleiwit, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), natuurlijke smaak, lijnzaad, vismeel, natriumbissulfaat, kaliumchloride, cholinechloride, dl-methionine, taurine, gedroogde cichoreiwortel, L-carnitine, lactobacillus acidophilus, bifidobacterium lactis, zinkproteïne, vitamine E-supplement, niacine, mangaaneiwitaat, koperproteïne, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, kopersulfaat, Thiaminemononitraat (vitamine B1), vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, calciumpantothenaat, riboflavine (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), vitamine B12-supplement, mangaanoxide, natriumseleniet, vitamine D-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 10%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 10%

Vezel: 11.11%

Koolhydraten: 43.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.46%

Vet: 23.54%

Koolhydraten: 42%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenvet, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gemalen witte rijst, erwten, aardappeleiwit

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Kan een goede keuze zijn voor katten die moeten afvallen
 • Bevat gegarandeerde niveaus van nuttige bacteriën
 • Bevat voor de soort geschikt dierlijk vet in plaats van plantaardige oliën

Tegens

 • Zeer hoog in koolhydraten
 • Een laag vetgehalte is niet ideaal voor elke kat

#4 Kirkland Signature Turkije Recept Pate Nat Kattenvoer

Zicht op Costco

Foto van Reddit

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Alle drie kirkland signature natvoer worden op de markt gebracht voor volwassen katten. Ze zijn graanvrij en bevatten geen maïs, tarwe, soja of kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Deze kalkoenreceptpastei begint sterk met verse kalkoen als eerste ingrediënt, gevolgd door nog drie dierlijke ingrediënten. Gevogeltebouillon biedt smaak en vocht, terwijl pluimveelever en pluimveeharten aanvullende eiwitten en essentiële voedingsstoffen leveren. Hoewel pluimveeorganen rijk zijn aan eiwitten en voedingsstoffen, is het moeilijk om hun kwaliteit en veiligheid te meten omdat de bron niet specifiek wordt genoemd.

Er staan ook verschillende andere potentieel zorgwekkende ingrediënten op de lijst.

Natuurlijke smaak is over het algemeen alleen gehydrolyseerd eiwit, maar helaas wordt de bron meestal niet vermeld. Johannesbroodpitmeel, xanthaangom en carrageen worden gebruikt om de textuur en consistentie van nat voedsel zoals dit te verbeteren, maar ze kunnen problematisch zijn. Van tandvlees is bekend dat het bij sommige katten gas en diarree veroorzaakt, terwijl carrageen is geïdentificeerd als een bekend carcinogeen.

Gelukkig bevat dit recept voor natvoer geen significant aantal toegevoegde plantaardige ingrediënten. Zowel lijnzaadmeel als koolzaadolie bieden plantaardige omega-3-vetzuren, maar we zien ze liever komen from een dierlijke bron zoals zalmolie.

Over het algemeen heeft dit natvoer een hoog eiwitgehalte, een hoog vetgehalte en een vrij hoog koolhydraatgehalte. Hoewel het eiwit-, vet- en vochtgehalte behoorlijk is, is het nog steeds te hoog in koolhydraten voor ons om zonder voorbehoud aan te bevelen.

Het voedsel heeft 98 calorieën per 3,5-ounce tray.

Ingrediënten

Turkije, Gevogeltebouillon, Lever van pluimvee, Gevogelteharten, Natuurlijk Aroma, Calciumcarbonaat, Johannesbroodpitmeel, Carrageen, Kaliumchloride, Natriumtripolyfosfaat, Lijnzaadmeel, Gedroogd eiproduct, Zout, Taurine, Koolzaadolie, Magnesiumcarbonaat, Cholinechloride, Vitamine E-supplement, Xanthaangom, Zinksulfaat, IJzersulfaat, Thiaminehydrochloride, Koper aminozuurchelaat, Niacinesupplement, Pantotheenzuur, Pyridoxinehydrochloride, Mangaansulfaat, Vitamine D3-supplement, Riboflavine Supplement, Menadione Natrium Bissulfaat Complex, Calcium Iodate, Foliumzuur, Biotine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 80%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40%

Vet: 22.5%

Vezel: 7.5%

Koolhydraten: 30%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.09%

Vet: 43.84%

Koolhydraten: 24.07%

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Gedroogd Ei Product

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Locust Bean Gum, Carrageen, Canola Olie, Xanthaangom

Veel voorkomende allergenen: Kan kip bevatten

Pros

 • Verse kalkoen is het hoofdingrediënt
 • Rijk aan vocht om hydratatie en spijsvertering te ondersteunen
 • Wordt geleverd met twee andere smaken in een variëteitspakket
 • Vrij hoog eiwit- en vetgehalte

Tegens

 • Bevat vaag genoemde gevogelte-ingrediënten
 • Vertrouwt voornamelijk op plantaardige vetten
 • Bevat carrageen en verdikkingsmiddelen voor tandvlees

Wat vinden klanten van Kirkland Cat Food?

Op Costco.com heeft het populaire Maintenance Cat Chicken and Rice kattenvoer 500 beoordelingen en een gezonde 4,6 van de 5-sterrenbeoordeling verdiend. De meeste recensenten prijzen de combinatie van prijs en kwaliteit van Kirkland kattenvoer.

Een paar klachten duiken op in de beoordelingssectie en in threads op internet. De meeste negatieve recensies beschuldigen verschillende Kirkland-formules ervan hun katten ziek te maken, maar ik kon geen substantie vinden voor deze claims.

Een andere veelgehoorde klacht heeft betrekking op de Costco-pakketten. Zelfs tevreden klanten voelen zich overweldigd door Kirkland’s omslachtige 25-lb zakken droogvoer. Een persoon op Reddit zei dat ze het zouden kopen als ze konden, maar ze hadden geen ruimte om de tas op te bergen.

Omdat het natte kattenvoer van Kirkland Signature nu pas wordt uitgebracht, is de beschikbaarheid beperkt en dat geldt ook voor beoordelingen. Hoewel ik geen opmerkingen van klanten over de producten zelf heb kunnen vinden, is er een behoorlijke hoeveelheid opwinding over de terugkeer van nat kattenvoer naar de line-up van Kirkland Signature in het algemeen.

Positieve beoordelingen

“Dus als je een kattendame bent zoals ik, is dit voor jou lol. Super geweldige waarde, goede voeding en eenvoudige ingrediënten!” – Latissa G., reviewing Kirkland Signature kattenvoer op Influenster

“Veel waar voor je geld met dit kattenvoer. Het gewicht van mijn 12-jarige kat behouden met dit voedsel is gemakkelijk geweest en ze lijkt van het eten te genieten. Het enige nadeel van het kopen van dit merk is het opslaan van al het extra voedsel. Ik gebruik een grote plastic kuip en een kleinere graanopslagcontainer om het voedsel elke ochtend uit te gieten.” – Christine A., recensie van Kirkland Signature op Influenster

Negatieve beoordelingen

“Ik gebruik costco droog kattenvoer al jaren. En alle katten vonden het leuk. Op dit moment heb ik echter negen reddingskatten. Niemand zal het voedsel aanraken. Ik begrijp niet wat er aan de hand is. Ik zie uit andere beoordelingen dat mensen hetzelfde probleem hebben. Kirkland: je moet je bewust zijn van dit probleem!!!!” – Landa, reviewing Kirkland Signature kattenvoer op ConsumerAffairs

“Mijn beide katten zijn ziek nadat ze ongeveer een week op een nieuwe zak Kirkland onderhoudskip en rijst hebben gezeten. Beiden hebben diarree en één braakt. Ze hebben dit eerder gedaan, dus in eerste instantie dacht ik dat het misschien gewoon maagklachten was, maar nu ben ik ervan overtuigd dat het het eten is.” – Gwen, commentaar op een Kirkland kattenvoer review op PetFoodTalk

Hoeveel kost Kirkland Signature?

Als u het koopt op de Costco-website of in het magazijn, Kirkland cat food varieert van $ 0,07 tot $ 0,10 per ounce. Als je een typische kat van 10 pond voedt, komt dat neer op ongeveer $0.14 tot $0.20 per dag.

Daarmee behoort Kirkland kattenvoer tot de goedkoopste merken op de markt. Het droge kattenvoer van Kirkland Signature is vergelijkbaar geprijsd als merken als Diamond Cat Food en Friskies.

Kirkland Signature natvoer is nog niet overal verkrijgbaar, maar een katteneigenaar die in de San Francisco Bay Area woont, meldde dat het 45-tray variëteitspakket voor $ 32,99 in haar omgeving werd verkocht. Dit brengt de prijs per ounce voor dit voedsel rond de $ 0,21. Om een 10-pond kat Kirkland Signature natvoer te voeren, zou je ongeveer $1.50 per dag.

Over het algemeen, is Kirkland Kattenvoer een goede keuze?

Kirkland kattenvoer is niet perfect. Net als veel andere droge producten zijn hun recepten vochtarm, koolhydraatrijk en relatief weinig eiwitten.

Maar in vergelijking met andere vergelijkbaar geprijsde producten zoals Kindfull en Pretty Please Kirkland is een uitstekende optie. Dit merk biedt superieure ingrediëntkwaliteit zonder de potentieel schadelijke additieven die u in andere budgetvoeding zult vinden.

De jury is nog steeds uit op Kirkland’s nieuw uitgebrachte natte voedingsmiddelen, maar ze lijken op gelijke voet te staan met andere herkenbare merken zoals Iams en Diamond. Omdat deze voedingsmiddelen geen vleesbijproducten, maïs, tarwe of soja-ingrediënten bevatten, zijn ze echter iets hoger van kwaliteit dan winkelmerken zoals Aldi’s Heart to Tail.

Waar kirkland kattenvoer kopen?

U kunt Kirkland kattenvoer kopen via de Costco-website, op Amazon of in Costco-winkels over de hele wereld. Klik hier om een Costco Wholesale magazijn bij u in de buurt te vinden.

Klik hier om te winkelen voor Kirkland Cat Food op Costco