Hoe u kunt zien of uw kat u probeert te doden

Het gebeurt misschien niet vaak, maar er zijn gevallen gemeld van katteneigenaren die door hun eigen katten worden vermoord. Hoewel dit misschien belachelijk klinkt, zijn katten eigenlijk de perfecte huurmoordenaars, met hun ninja-achtige behendigheid, hun onmerkbare stealth, hun vlijmscherpe klauwen en tanden en hun voorliefde voor het vereffenen van de score. Hier zijn een paar manieren om te zien of uw kat u probeert te doden.

Uw kat verbergt zich op donkere plaatsen om u in de gaten te houden

Met de stealth en prooistalking die diep in hun dierlijke instincten zit, houden huiskatten je altijd in de gaten. Dit zou geen grote verrassing moeten zijn, want normaal gesproken zie je ze kijken. Wanneer je echt gealarmeerd zou moeten zijn, is wanneer je je kat niet ziet, of je komt hem tegen terwijl hij is weggestopt in een donker, afgelegen gebied, gewoon wachten en kijken. Je hebt niets te vrezen als je kat zich in het volle zicht verbergt, maar het is wanneer hij terugkeert naar de duisternis dat je je verstand over je wilt houden.

Uw kat schopt te veel kattenbakvulling

Heb je gemerkt dat je kat overmatig kattenbakvulling schoof? Zoals in, veel verder schuiven dan de noodzaak om zijn afval te verdoezelen? Zie je bijna een furie in dit schuiven? Een passie die onverzadigbaar lijkt? Wees op je hoede, want de passie en woede van je kat zijn helemaal niet onverzadigbaar, maar misschien ben jij het wel die het doelwit, het doel, het doel is waar je kat alle middelen voor zal doorlopen die nodig zijn om te bereiken. Als je je kat dit gedrag hebt zien oefenen, wees dan heel voorzichtig.

Je kat blijft beginnen met staren wedstrijden

Hoewel het misschien niets meer lijkt dan een speels spel, is het regelmatig beginnen van staring-wedstrijden met je zijn manier om je kracht en vastberadenheid te testen. Je kat wil precies weten waar hij tegenaan loopt en hoe moeilijk het zal zijn om je als een hoge boom te laten vallen als de tijd daar is. Het belangrijkste om te doen wanneer uw kat een van deze staarwedstrijden initieert, is om nooit te zwichten, zo lang mogelijk vol te houden en u kunt gewoon een andere dag zien. Val het slachtoffer van een jeukend of droog oog, knipper met je ogen of wend je blik af en je kat zal weten dat hij de bovenste poot heeft, en het zal niet lang duren voordat hij op deze kennis inwerkt.

Je kat brengt je dode dieren

Je hebt misschien te horen gekregen dat het meenemen van een dood dier door je kat een teken is van respect of onderdanigheid, en dat is precies wat je kat wil dat je denkt. In werkelijkheid zegt je kat echter: “Ik heb deze muis uitgeroeid, en dan die vogel, en ook deze opossum, en binnenkort zal er niets tussen jou en mij staan, en dan zal ik mijn laatste prooi nemen, mijn grote trofee.” Het veiligste wat je kunt doen als je een dood dier van je kat krijgt, is het negeren, doen alsof je helemaal niet onder de indruk bent en hopen dat je kat nog steeds een sprankje dominantie in je kan herkennen.

Je kat sprint weg in een mislukte hinderlaag

Als je toevallig een hoek omgaat of dubbel teruggaat naar de keuken voor een vergeten toevoeging aan je maaltijd en je ziet je kat de pauzes raken en een hinderlaag afbreken, moet je jezelf als ongelooflijk gelukkig beschouwen. Timing is alles in dit soort situaties, en je kunt maar zo vaak geluk hebben voordat je geluk op is en het etenstijd is, maar niet de jouwe. Blijf altijd waakzaam en uitdagend, en misschien heb je een kans om hier levend uit te komen. Veel succes ermee. Je gaat het nodig hebben.