Hartz Cat Toys Review 2022: zijn ze geschikt voor mijn kat?

Samenvatting van de beoordeling

Ons eindoordeel

Wij geven Hartz kattenspeelgoed 4.2 van de 5 sterren.

Introductie

Om u een idee te geven van wat Hartz is als bedrijf, zijn hier een paar dingen die u moet weten. Hartz bestaat al sinds het grootste deel van de vorige eeuw, maar ze zijn vooral begonnen met vogelverzorging. Nu hebben ze zich uitgebreid en hebben ze hun inspanningen geconcentreerd op honden- en kattenverzorging. We kunnen zeggen dat Hartz een betrouwbaar merk is, maar er is meer aan de hand dan alleen dat.

In dit artikel bespreken we of hun speelgoed de juiste optie is voor uw kat.

kattenpootverdeler

In één oogopslag: het beste Hartz Cats Toys

3 katten gezichtsverdeler

Hartz Cats Toys beoordeeld

Wie maakt Hartz Cats Toys en waar wordt het geproduceerd?

Hartz maakt en produceert haar producten in China. We vinden het altijd leuk om dingen gemaakt te zien in de VS, maar dit is typisch voor de meeste speelgoedfabrikanten. Hartz-speelgoed is verkrijgbaar bij grote retailers zoals Walmart, Amazon en Chewy.

Voor welk type katten is Hartz Toys geschikt?

De Just for Cats speelgoedlijn is Hartz’s eerste keuze voor katachtigen die iets interactiefs willen. Onze vijf keuzes bestaan bijvoorbeeld meestal uit boeiend speelgoed zoals een pop-up tent (met een bungelende vogel!), belballen en zelfs een verenstok voor maximale betrokkenheid tussen jou en je kat.

kat spelen met eigenaar
Afbeelding Credit: Dora Zett, Shutterstock

Welk type katten zou het beter doen met een ander merk?

Aan de andere kant zijn ze niet zo geschikt voor katten die graag puzzels of complexe problemen oplossen. Als je kat zo is, is het misschien beter om te gaan met iets als Cat Amazing, dat kattentraktatiepuzzels verkoopt. Ze zijn misschien ook niet de beste voor de meest actieve katten, omdat deze niet veel rondrennen bieden.

Hartz Katten Speelgoed Zijn Goedkoop

Het beste aan Hartz kattenspeelgoed is dat ze super goedkoop zijn! De meeste van hun premium speelgoed (Just for Cats) zijn nog steeds redelijk betaalbaar en hun duurzaamheid maakt het onnodig om ze vaak te vervangen. Tenzij je een hele pittige kat hebt!

Het Slechte

Helaas is het grote nadeel van Hartz-producten dat ze in China worden gemaakt. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze niet de moeite waard zijn om te kopen, maar meestal is het een goed teken om te zien dat bedrijven hun producten in de VS of Canada maken. Een ander ding dat we moeten vermelden, is dat sommige van hun andere producten in het verleden een aantal grote problemen hebben gehad, zoals hun vlooien- en tekenkraag en shampoo, die een aantal negatieve publieke opvattingen hebben gehad.

3 kattenverdeler

Een snelle blik op Hartz Cats Toys

Pros


 • Betaalbaar

 • Duurzaam

 • Online en in de winkels verkrijgbaar

Tegens

 • Gemaakt in China
 • Niet veel variatie
 • Niet het beste voor ultraactieve katten

garen ball divider

Beoordelingen van de 3 Beste Hartz Cats Toys

Hier is het overzicht van drie van Hartz’s hoogst gewaardeerde kattenspeelgoed. Elk van hen heeft een andere stijl, dus deze zijn niet in een bepaalde volgorde.

1. Hartz Just for Cats Variety Pack

Hartz Just For Cats Speelgoed Variété Pack

Het Just for Cats variëteitspakket is een assortiment kattenspeelgoed dat een ongelooflijk lage prijs houdt.

Inbegrepen in het pakket zijn verschillende gevulde muizen, bell balls, een kleine stoffen toverstaf en zelfs een klein met kattenkruid doordrenkt item. De waarde van dit product als geheel is zeer goed voor de kosten, maar veel van het speelgoed heeft een vergelijkbare vorm. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en texturen, met sommige gemaakt van plastic en andere van pluche. Al het speelgoed (zelfs de toverstaf) is vrij klein, dus ze zijn goed voor kleinere katten.

Pros


 • Lage prijs

 • Meerdere speeltjes

 • Hoogst gewaardeerd kattenspeelgoedproduct van Hartz

Tegens

 • Niet veel variatie
 • Niet geweldig voor grote katten
thematische pauze

2. Hartz Just for Cats Peek &Speel Pop-Up Tent

10Hartz Just For Cats Peek &Speel Pop-Up Tent Cat Toy

Deze roodgekleurde pop-up tent is een kleine schuilplaats voor je kat.

Het heeft een hangend vogelspeelgoed aan één kant om ze een beetje extra te geven om mee te communiceren. Ook zijn er een paar gaten aan de zijkanten voor uw katten of kittens om hun hoofd uit te steken en rond te klimmen. De tent wordt geleverd met een deken aan de onderkant, zodat uw katten comfortabel kunnen blijven als u besluit om het op harde vloeren of buiten te gebruiken.

Vergeet echter niet dat het niet gemaakt is voor kattenkamperen!

Pros


 • Geweldig voor inactieve katten of meerdere kittens

 • Lichtzwaardt en gemakkelijk op te bergen

 • Automatisch implementeren

Tegens

 • Duur in vergelijking met ander speelgoed
 • Niet duurzaam genoeg voor gebruik buitenshuis
thematische pauze

3. Hartz Just for Cats Interactieve Feather Wand

Hartz Just For Cats Interactieve Feather Cat Wand Toy

Onze laatste speelgoedrecensie is voor hun Just for Cats Interactive Feather Wand die kan buigen en buigen als je dat nodig hebt.

De lengte van deze toverstaf komt op 26,3 inch, zodat je van een afstand kunt plagen en spelen met je kat. Helaas wordt de toverstaf niet geleverd met een bel of kattenkruid aan het einde ervan. Maar dat kan te wijten zijn aan de lage prijs en het basisontwerp. Deze interactieve verenstok is goed voor mensen die een-op-een met hun kat willen omgaan.

Pros


 • Betaalbaar

 • Roept de innerlijke jachtinstincten van uw kat op

 • Geweldig voor betrokkenheid

kattenpootverdeler

Wat andere gebruikers zeggen


 • Taai – “We hebben dit item gekocht voor een nieuw kitten in ons huis. Dit speelgoed heeft haar erg vermaakt met veel variatie.”

 • Amazone – Voordat we onze beoordelingen afronden, bekijken we ook Amazon-beoordelingen om te zien wat de kopers van elk product vinden. Kijk hier om meer te lezen.

cat + lijnverdeler

Conclusie

Simpel gezegd, Hartz kattenspeelgoed is de moeite waard om te kopen. Als u uw kat wilt vermaken zonder een hoop geld uit te geven, passen ze perfect binnen elk budget. Wat net zo belangrijk is, is het feit dat ze niet meteen breken wanneer je katachtige ermee speelt. Als uw kat echter hunkert naar leren en actie, is het misschien beter om naar andere merken te zoeken.