Beste draagbare buitenhuisvesting voor katten

beste draagbare buitenverblijf voor katten

Katten en het buitenleven kunnen een gevoelig onderwerp zijn… en met goede reden. Katten kunnen een kwetsbaar ecosysteem snel verwoesten, zich razendsnel herbevolken en het buitenleven is niet bepaald de veiligste plek voor onze nieuwsgierige katachtige vrienden om te vertoeven.

Dus waarom zouden we ze überhaupt buiten laten?

Omdat katten graag buiten zijn! Zelfs de levenslange huiskat kan niet anders dan nieuwsgierig zijn naar wat er buiten de voordeur ligt. Een veilig, draagbaar buitenverblijf voor katten kan een geweldige manier zijn voor dappere katten om het buitenleven te ontdekken zonder gevaar te lopen. Het is ook gemakkelijker dan uw kat te leren aan de leiband te lopen, aangezien u het verblijf gewoon neerzet waar u het wilt hebben en uw kat zich kan uitleven!

Maar ze zijn niet alleen voor huiskatten die op zoek zijn naar avontuur. Een draagbare buitenverblijfplaats kan een geweldige optie zijn voor verzorgers van wilde katten die willen helpen hun kolonie veilig te houden zonder een permanente structuur op te zetten. En hoewel het buitenleven gevaarlijk kan zijn voor katten, kan een goede behuizing (zelfs als deze draagbaar is) helpen om ze veilig en beschermd te houden.

Na dagen van onderzoek, decennia van praktijkervaring en wat praktijkervaring heb ik een lijst samengesteld van mijn favoriete buiten- en draagbare kattenverblijven. Ik zal alles bespreken wat je moet weten over het kopen van een buitenverblijf, maar als je verder wilt gaan en mijn favorieten wilt zien, kun je de lijst hier bekijken:

  1. Het beste om binnen mee te spelen Outback Jack Kattenverblijf
  2. Het beste voor verwilderde of buitenkatten: De kattentube
  3. Het beste voor meerdere verwilderde of buitenkatten: Petsfit 2-verdiepingen weerbestendig buiten kattenhuis
  4. Het beste voor een budget: Fooubaby Pop Up Tent
  5. Budgetproof voor grotere katten: LONGOU Kattenverblijven voor buiten
  6. Beste voor Catio: Aivituvin Kattenhuis voor buiten

Wie heeft er een buitenverblijf nodig?

Elke katteneigenaar weet twee dingen: katten haten gesloten deuren en ze kijken graag naar buiten. Dus natuurlijk, willen de meeste katten op zijn minst zien wat er buiten de achterdeur te zien is en een beetje van het buitenleven te proeven. Hoewel dit artikel niet de plaats is om het debat tussen binnen- en buitenkatten af te breken, is het een feit dat het in vele delen van de wereld normaal is om katten naar buiten te laten gaan. Hoewel het keer op keer bewezen is dat binnenkatten gezonder zijn en langer leven, zijn er nog steeds miljoenen buitenkatten in de wereld.

Een buitenverblijf kan een geweldige manier zijn om katten een veiligere ruimte te geven om zich te verstoppen, te spelen, of gewoon te ontspannen.

Buitenverblijven zijn ook perfect voor verzorgers van verwilderde katten die een veilige plek willen bieden waar verwilderde katten zich kunnen verstoppen en vooral warm kunnen blijven tijdens de koudere maanden. Een buitenverblijf kan verwilderde katten ook aanmoedigen om een bepaald gebied hun thuis te noemen. Dit is van cruciaal belang omdat veel verwilderde katten die in de stad wonen, zich in gebieden kunnen bevinden waar zij als overlast kunnen worden beschouwd. Een goed geplaatste buitenverblijfplaats binnen het bestaande territorium van de verwilderde kolonie kan hen helpen in een veiliger gebied te blijven.

Waarom kiezen voor een mobiele behuizing?

Maar waarom zou u een draagbare kattenoverdekking nodig hebben? Laten we eens kijken naar een paar van de voordelen:

Perfect voor huurders

Terwijl de gouden standaard van een buitenverblijf een volledige catio zou zijn (dat is een combinatie van het woord “kat” en “patio” voor degenen die onbekend zijn) is het niet iets dat iedereen voor zijn huis kan doen. Dat komt omdat de meeste catio’s een verbinding hebben met het huis en terwijl je dit voor elkaar kunt krijgen met een open raam, vereisen veel opstellingen een basisconstructie waar niet elke huisbaas enthousiast over zal zijn.

Draagbaar gaan kan u helpen om alle voordelen van een volledige catio te krijgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw huisbaas die betrokken raakt. En als je nog steeds de voordelen van een catio-stijl behuizing wilt zonder het gedoe, moet je eens kijken naar nummer 6 op deze lijst, omdat het gemakkelijk kan worden omgezet in een catio op wielen.

Zorg ervoor dat uw kat graag naar buiten gaat

Hoewel de meeste katten interesse zullen tonen in het buitenleven, zal de mate waarin ze ervan genieten verschillend zijn. Sommige katten zijn zelfs behoorlijk bang voor te veel buiten zijn. Met een verplaatsbaar kattenverblijf hoeft u zich niet al te veel in te spannen en kunt u de omgeving uitproberen zonder een grotere, op zichzelf staande constructie aan te schaffen of hamer en spijkers te hoeven pakken voor een doe-het-zelf klus.

Het is ook een goede opstap naar wandelen aan de lijn! Door een buitenverblijf te gebruiken, kan uw kat wennen aan het buitenleven en kunt u na verloop van tijd aan de riem gaan lopen. Anders kan een eerste bezoek aan de buitenlucht met een vreemd tuigje voor elke kat te veel zijn.

Meng de locatie

Als u voor een verplaatsbare leefruimte kiest, beleeft uw kat elke keer een andere ervaring als hij in de leefruimte speelt! Aangezien ons hoofddoel voor binnenkatten is om wat verrijking en speeltijd te introduceren, is het veranderen van de omgeving een geweldige manier om alles fris en interessant te houden!

Sluipende modus

Een laag profiel kan bijzonder belangrijk zijn voor verzorgers van verwilderde katten, omdat je in veel gevallen niet de aandacht wilt trekken naar de kattenkolonie. Echte verwilderde katten zullen niet snel een huisdier worden en met een heimelijker, kleiner en draagbaar verblijf kun je ervoor zorgen dat de kattenkolonie minder snel wordt lastiggevallen.

Wat moet je zoeken in een mobiele behuizing?

Er is eigenlijk een enorme verscheidenheid van outdoor en draagbare behuizingen … en het kan eigenlijk een beetje overweldigend. Laten we eens kijken naar de belangrijkste aspecten, zodat u kunt uitzoeken welke het meest geschikt is voor u en uw katachtige vriend.

Materialen

Het belangrijkste waar je op moet letten is het materiaal. U vindt behuizingen gemaakt van metaal, hout, gaas, plastic, doek, en nog veel meer. Voor het grootste deel, als je de aanschaf van een buitenverblijf voor een indoor kat gaas en doek gaan om de beste te zijn. Deze zijn licht van gewicht, zeer draagbaar, en meestal, zeer kosteneffectief.

Als u op zoek bent naar een mobiele behuizing voor een wilde kolonie, aan de andere kant, een steviger plastic of hout behuizing gaat meer zin omdat het veel meer kans om te verblijven op een plaats. Stevigere materialen zullen ook helpen om katten veilig te houden tegen de elementen.

Veiligheid

Veiligheid moet een van uw grootste zorgen zijn. Niet alleen wilt u niet dat uw kat zich verwondt aan de omheining zelf, maar u wilt ook niet dat uw onervaren binnenkat eruit ontsnapt. Dat is tenslotte het hele punt van toezicht houden op het buitenleven binnen de omheining.

Dat is waarom ik zou aanraden om behuizingen met een open bovenkant te vermijden en je zult er geen vinden in deze lijst. Als katten een duidelijk ontsnappingspad zien, zullen ze zich eerder concentreren op hoe te ontsnappen dan op tijd in de zon door te brengen. Volwassen katten kunnen hier gemakkelijk overheen springen en ik heb veel kittens gezien die de klim maakten naar en over een metalen omheining. Geen van beide is veilig.

Maat

Is uw kat klaar om actief te worden of denkt u dat ze zich eerder opkrullen in de perfecte zonnevlek? Actievere katten hebben natuurlijk een grotere ruimte nodig. Gelukkig kunt u sommige behuizingen met elkaar verbinden om een grotere ruimte te creëren.

Gewicht en draagbaarheid

Ten slotte moet u rekening houden met het gewicht van de overdekking en de draagbaarheid ervan. Sommige gaasoverdekkingen wegen slechts enkele kilo’s, terwijl grote stukken tot wel 100 kilo kunnen wegen. Technisch gezien zijn ze nog steeds draagbaar dankzij de wieltjes, maar ze zijn toch heel anders. U zult moeten overwegen wat het beste past bij uw ruimte en hoe vaak u van plan bent uw kattenverblijf te verplaatsen.

Beste draagbare kattenverblijven voor buiten

Nu dat we hebben uitgesplitst wat je nodig hebt om te zoeken naar, laten we breken een aantal van mijn favoriete behuizingen!

Beste overall voor binnenkatten: Outback Jack Outdoor Kattenverblijven

Mijn keuze voor de beste overall is een eenvoudige tent en tunnel stijl behuizing van Outback Jack. Met meer dan 1.700 vijf sterren beoordelingen op Amazon, ik ben niet de enige die houdt van dit gaas behuizing!

Het maakt gebruik van een tent paal ontwerp dat lijkt misschien intimiderend voor mensen die hebben gehad een aantal camping ongelukken, maar omdat de stokken zijn zo veel kleiner dan wat je zou vinden op een menselijke tent is het eigenlijk vrij eenvoudig op te zetten. Je kunt alleen de tent of alleen de tunnel nemen, maar ik denk dat het de combinatie is die dit verblijf echt onderscheidt van de anderen. Sommige katten (zoals de mijne) zijn gek op tunnels en buizen, dus ik vind deze toevoeging erg leuk.

Als ik een paar uur buiten ben, bedek ik de tunnel met een licht dekentje om wat schaduw te creëren. Debbie (mijn kat) vindt het fijn dat ze zich in de tunnel kan verstoppen en het zorgt er ook voor dat ze een koelere plek heeft als ze even uit de zon wil zijn.

Als het gaat om de totale grootte van de behuizing, krijg je ongeveer 30 vierkante meter speelruimte. Voor oudere katten die alleen maar willen zonnebaden is dat meer dan genoeg. Als je een wild katje hebt, is het misschien beter om meteen voor een tuigje en riem te kiezen, zodat ze wat meer energie kwijt kunnen. Omdat hij niet enorm groot is, kunt u ook overwegen om hem binnen in uw huis op te bouwen voor een extra speelruimte wanneer u hem niet buiten gebruikt.

De Outback Jack maakt gebruik van een lichtgewicht buitenkant van gaas die veel zonlicht en briesjes binnenlaat terwijl uw kat alles om zich heen kan zien. Het nadeel is echter dat de vastberaden katachtige in staat zou zijn om deze gazen buitenkant met enige moeite te doorbreken. Nogmaals, dat maakt deze draagbare behuizing beter voor volwassen katten die meer geneigd zijn om te genieten van het landschap dan te proberen te ontsnappen.

Als het gaat om draagbaarheid, is het moeilijk om deze behuizing te verslaan. Omdat hij bijna volledig is gemaakt van lichtgewicht gaas, weegt de hele omheining slechts 7 pond en past hij compact in een kleine draagtas.

Over het algemeen, als u op zoek bent naar een eenvoudige, budgetvriendelijke optie om uw kat in het buitenleven te krijgen, is de Outback Jack een goede optie voor de meeste katten. Kittens en geëngageerde avonturiers hebben misschien een duurzamer materiaal nodig. U kunt meer recensies lezen en de laatste prijs op Amazon zien door hier te klikken.

Montage Rating: A+

Duurzaamheid Rating: B-

Gewicht: 7 pond (3,1 kg)

What I Love About It: Je kunt hem zowel binnen als buiten neerzetten voor een super veelzijdige en super leuke speelruimte. Bovendien zullen de meeste katten de tunnel geweldig vinden en er zijn niet veel andere behuizingen met een tunnel.

Wat ik wou dat het had: Ik zou graag een steviger gaas gebruikt zien. Hoewel het materiaal de katten een volledig zicht op de buitenlucht geeft, kunnen sommige onstuimige katjes zich er toch doorheen krabben.

Beste overall voor verwilderde of buitenkatten: De kattenslang

De Kitty Tube is een van de weinige kattenverblijven die speciaal gebouwd zijn voor verwilderde katten of buitenkatten. Hoewel het misschien een beetje kleiner dan wat sommige mensen zouden beschouwen als een behuizing is het perfect voor het houden van outdoor, verwilderde, of gemeenschap katten veilig, veilig en gelukkig.

Het eerste wat je zal opvallen is dat de Kitty Tube absoluut zijn naam eer aan doet met zijn low-profile en eenvoudige ontwerp. Hoewel het niet echt veel stijl heeft, is dat niet iets wat je sowieso zoekt bij een behuizing voor verwilderde katten, en de eenvoudige buitenkant is zelfs gegarandeerd voor het leven.

Maar wat maakt het ideaal voor verwilderde of buitenkatten?

Ten eerste is het zwaar geïsoleerd – zeker in vergelijking met een traditionele iglo of plastic buitenhuisje. Het is ook speciaal ontworpen om lekkage te voorkomen met een verhoogde vloer en overdekte openingen die regen en sneeuw van lekken te voorkomen. De kleine openingen maken het de perfecte maat voor katten, maar te klein voor roofdieren zoals coyotes.

Als u op zoek bent naar een leefruimte voor meer dan twee katten, dan is de kitty tube gewoon niet groot genoeg en kunt u beter meer dan één aanschaffen. Maar omdat het niet de meest budgetvriendelijke optie is, is dat misschien niet voor iedereen zinvol. Als u op zoek bent naar iets groters voor buitenkatten, kijk dan eens naar de volgende optie op deze lijst.

Deze superveilige kitty pod is ook zeker draagbaar met een gewicht van slechts 18,45 pond. Het kan gemakkelijk worden opgepakt en verplaatst waar je het nodig hebt en het is klein genoeg om zowat overal te passen.

Met meer dan 900 vijf-sterren beoordelingen de Kitty Tube is een opvallend product in de wereld van de wilde kat schuilplaatsen en behuizingen. Als je op zoek bent naar een bijna bomvrije behuizing om buitenkatten veilig te houden is dit waarschijnlijk je beste gok. Maar je moet wel betalen voor kwaliteit. Maar met een levenslange garantie op de buitenkant en een lange lijst van slimme ontwerpkenmerken is het moeilijk om de Kitty Tube te overtreffen. U kunt de reviews van andere kattenouders lezen en de laatste reviews op Amazon bekijken door hier te klikken.

Montage Waardering: A+

Duurzaamheid Rating: A+

Gewicht: 18,45 pond (8,4 kg)

Wat ik er zo leuk aan vind: De duurzaamheid en de bescherming tegen roofdieren en het weer zijn echt ongeëvenaard.

Wat ik wou dat het had: Een tweede ingang. Het hebben van slechts één ingang betekent dat als een onbekende kat probeert de Kitty Tube binnen te komen, de inwonende kat onmiddellijk in een ongemakkelijke situatie terechtkomt zonder kans op een extra uitgang.

Best voor meerdere verwilderde of buitenkatten: Petsfit 2-verdiepingen weerbestendig buiten kattenhuis

Terwijl de Kitty Tube het beste is voor één kat, is het Petsfit 2 verdiepingen kattenhuis perfect voor meerdere verwilderde of buitenkatten. Met meerdere in- en uitstappunten, kan dit kattenhuis met twee verdiepingen helpen de kans op confrontaties te verminderen. Er zijn ook twee zitstokken buiten de condo die nog meer ruimte geven voor meerdere katten om rond te hangen in en rond de condo. Het licht hellende dak kan ook de perfecte plek zijn om te zonnebaden.

Gemaakt van cederhout, de Petfit Condo is zeker duurzaam, maar is niet van plan om te duren over meerdere strenge winters. Ik denk dat een Amazon reviewer de duurzaamheid van deze behuizing perfect heeft samengevat, zoals je hier kunt zien. Het zal niet komen met de levenslange garantie van de Kitty Tube, maar het is nog steeds sterk genoeg om de meeste winters te doorstaan.

Deze stijlvolle kat condo is iets meer dan 2 meter hoog en terwijl ze raden het voor slechts 2-3 katten, kon ik gemakkelijk meer ferals persen in de ruimte tijdens slecht weer. Hoewel dit zeker zal helpen om de katten warm te houden, zullen de extra ingangen meer weer binnenlaten, dus als je in een kouder gebied bent, zul je wat isolatie moeten toevoegen. Gewoon wat hooi of andere bodembedekking erin gooien kan werken of je kunt een mooie waterdichte deken van Amazon kopen.

Hoewel ik de extra toegangspunten geweldig vind, zodat katten elkaar niet hoeven te duwen om erin en eruit te komen, maakt het de leefruimte ook vatbaarder voor roofdieren. Grotere roofdieren zullen nog steeds door geen enkele ingang passen, maar ze zullen meer manieren hebben om te proberen katten te bereiken. Nogmaals, u moet uw omgeving in ogenschouw nemen om te bepalen welk buitenverblijf voor katten het meest geschikt is.

Hoewel hij er misschien wat zwaar uitziet, weegt de Petsfit Condo toch maar 36,15 pond. Het is zeker minder draagbaar dan de andere opties op deze lijst tot nu toe, maar het is nog steeds niet zo groot dat je niet zou kunnen passen in een kleine SUV op uw eigen.

Over het geheel genomen is de Petsfit Condo een geweldige optie voor meerdere buitenkatten die geen hoge veiligheid nodig hebben. Je kunt meer reviews lezen en de prijs van vandaag op Amazon bekijken door hier te klikken.

Montage Rating: C+

Duurzaamheid Rating: B+

Gewicht: 36.15 pond

What I Love About It: De meerdere uitgangen die uiterst belangrijk zijn voor meerdere katten om gevechten en confrontaties te voorkomen.

Wat ik wou dat het had: Een beetje meer bescherming tegen winderige weersomstandigheden, aangezien de in- en uitstappunten bij guur weer een blok aan het been kunnen worden. Een extra luik of zonnescherm bij de in- en uitstappunten zou al veel helpen.

Best On A Budget: Fooubaby Pop Up Tent

Makkelijker en budgetvriendelijker dan de Fooubaby Pop Up Tent wordt het niet. Met een uiterst rechtlijnig ontwerp, is deze kleine buitentent slechts een fractie van de prijs van de andere buitenverblijven die we hebben bekeken, maar geeft katten nog steeds veel ruimte om serieus te zonnebaden.

Gemaakt van lichtgewicht gaas, laat de Fooubaby veel zonlicht en frisse lucht door. Maar zoals elke omheining van gaas, is het misschien niet het beste voor katten die waarschijnlijk zullen krabben of proberen te ontsnappen. Toch is het gaas sterk genoeg om normale slijtage te weerstaan, en met zo’n lage prijs is het niet al te veel moeite om het te vervangen als er een ongelukje zou gebeuren.

Hoewel het klein is, zou ik niet zeggen dat het te klein. Metend in net onder 4 voet, is er genoeg ruimte om met speelgoed te spelen of enkel rond te ploffen zoals katten houden van te doen. Om een gevoel voor de grootte met een kat in, check out de foto verbonden met deze Amazon beoordeling die zal u een zeer goed idee van hoeveel ruimte is binnen te krijgen. Die kat is ook erg schattig, dus dat is een bonus, ook!

Er is geen montage nodig als de behuizing letterlijk “opduikt” en is klaar om te gaan in een paar seconden. Met een gewicht van slechts 1 pond is het ook een van de lichtste (en dus meest draagbare) opties die je kunt verwachten te vinden.

In het algemeen, als je een eenvoudig en uiterst budgetvriendelijk buitenverblijf wilt zodat je binnenkatten kunnen genieten van wat zon, is het moeilijk om deze eenvoudige pop-up van Fooubaby te verslaan. Je kan meer reviews bekijken en de laatste prijs op Amazon zien door hier te klikken.

Montage Rating: A++

Duurzaamheid Rating: C+

Gewicht: 1 pond (0,45 kg)

Wat ik er zo leuk aan vind: De prijs maakt dit een aankoop die weinig stress oplevert en een geweldige manier om te zien hoe uw kat met het buitenleven omgaat.

Wat ik wou dat het had: Voor de prijs is het moeilijk om meer te wensen, maar een iets dikker materiaal op de bodem zou helpen aangezien dat gebied veel slijtage zal ondervinden. Toch is het gemakkelijk genoeg om een deken in de bodem te leggen.

Best On A Budget Voor Grotere Katten: LONGOU Buitenkattenverblijven

Als je budgetvriendelijk wilt blijven, maar je hebt een grotere katachtige vriend (misschien een Maine Coon of Noorse Boskat) dan is de LONGOU een geweldig budget alternatief. De LONGOU is bijna 5 inches groter dan onze andere budget optie en heeft ook een wat steviger tentstok ontwerp dat nog steeds super makkelijk in elkaar te zetten is. Hij is ook nog steeds heel redelijk geprijsd en budgetvriendelijk.

De LONGOU heeft 4 stokken waarmee je de draagbare overdekking in het gras kunt vastzetten, of als je wat creatiever bent kun je de lussen gebruiken om hem aan een achterterras vast te binden. Dit kan handig zijn als u de omheining buiten wilt laten staan, zodat deze altijd klaar staat wanneer u uw kat mee naar buiten wilt nemen. Hoewel het een kleine voorziening is, kunnen deze palen (en de lussen om ze aan vast te maken) een geweldige aanvulling zijn voor grotere katachtigen.

Er is ook een goede hoeveelheid ruimte in de behuizing en u kunt zien dat deze recensent op Amazon in staat was om te passen in een kleine kattenbak, voedsel schaal, deken, en wat speelgoed. Oh, en een super schattig katje!

Net als de meeste van de draagbare behuizingen op deze lijst, de LONGOU beschikt ook over een mesh buitenkant die laat in het zonlicht en frisse lucht, maar kan een kras gevaar. Gelukkig ben je niet duur uit als je het moet vervangen.

Met een gewicht van slechts 2,5 pond is hij zeker draagbaar en kan hij mooi worden opgevouwen in een 23-inch draagtas.

Montage Rating: A

Duurzaamheid Rating: B

Gewicht: 2,5 pond (1,13 kg)

Wat ik er zo leuk aan vind: De extra staken en de lussen om ze vast te maken zijn een leuke functie die helpt om deze overdekking veilig op zijn plaats te houden. Dit kan erg handig zijn als u het buiten wilt laten staan tussen gebruik door, zonder dat u bang hoeft te zijn dat het wegwaait.

Wat ik wou dat het had: Hoewel de extra hoogte geweldig is, zou ik willen dat hij wat breder was.

Het beste voor een Catio: Aivituvin Kattenhuis voor buiten

Als je op zoek bent naar een grote oplossing, dan is het Aivituvin Outdoor Cat House misschien precies wat je zoekt. Hoewel het niet het meest draagbare buitenverblijf op onze lijst is, heeft het wel kleine wieltjes die werken op een gladde ondergrond. Maar als je probeert om deze slechte jongen wiel over bestrating, grind, of iets dergelijks je gaat een aantal problemen hebben.

De Aivituvin is een prima optie voor mensen die een kant-en-klare en relatief draagbare catio willen die ze op hun huis kunnen aansluiten. Met een beetje huisvlijt kunt u een raam ombouwen tot een kattenluik en dit kattenverblijf aansluiten. Dit is een geweldige optie voor mensen die hun kat de geneugten van een catio willen geven, maar hun huis niet op een grote manier kunnen aanpassen. Wanneer u verhuist, kan de Aivituvin gemakkelijk worden vervoerd naar uw volgende huis. U kunt deze opstelling zien in de foto’s bij deze Amazon review. Zorg er wel voor dat uw kat zich niet door een open ruimte kan wringen als u deze route neemt.

Deze behuizing is de grootste (veruit) op onze lijst met 5,9 meter hoog. Dat betekent dat er genoeg ruimte is voor huisgenoten om rond te klimmen zonder dat ze elkaar in de weg lopen, waardoor dit een geweldige optie is voor huishoudens met meerdere katten. Er past ook veel in, zoals eten, water, kattenbakken en meer.

Hoewel de Aivituvin meer montage dan de eenvoudige pop-up behuizingen op deze lijst vereist, zullen de meeste Amazon mensen geen probleem hebben om het samen te stellen en je kunt het gedaan krijgen met slechts een kruiskopschroevendraaier.

Als je kunt dansen en dit ding bouwen, dan kan het niet zo moeilijk zijn om het in elkaar te zetten.

De behuizing heeft verschillende platforms voor katten om op te hangen en een mooi verstop-hol voor katten om wat schaduw te krijgen of gewoon wat rustige tijd. Er is ook een verwijderbare laag aan de onderkant, waardoor het super eenvoudig schoon te maken is, aangezien het meeste vuil en afval naar de onderste laag glijdt. Deze omheining is gemaakt van hout en draad, wat de duurzaamheid en veiligheid van deze omheining zeker ten goede komt, maar het zal niet veel uithalen als het gaat om het buiten houden van de elementen, waardoor het een slechte keuze is voor onze wilde of buitenshuis levende katachtige vrienden.

In het algemeen, als draagbaarheid je grootste zorg is, dan is de Aivituvin waarschijnlijk niet je eerste keuze. Hoewel hij draagbaar is, zijn de wielen niet gemaakt voor constant gebruik, en met een lengte van bijna 2 meter en een gewicht van 67 pond is het niet iets wat je zomaar kunt oppakken en wegdragen. Maar als u een nog steeds draagbaar kattenverblijf wilt dat snel kan worden omgebouwd tot een catio, dan zou dit een goede optie kunnen zijn. Het hoeft echter zeker geen catio te zijn en deze behuizing werkt ook prima als een op zichzelf staande behuizing.

Montage waardering: B+

Duurzaamheid Rating: A+

Gewicht: 67 pond (30,4 kg)

Wat ik er zo leuk aan vind: Hij is enorm! Met meerdere niveaus, is er genoeg ruimte voor katten om te springen, klimmen en kruipen naar de perfecte plek om te zonnebaden en vogels te kijken. U kunt er ook een volwaardige catio van maken met een beetje huisvlijt. Tot slot kunt u later een tweede aanschaffen en ze met elkaar verbinden om een nog grotere buitenruimte te creëren!

Wat ik wou dat het had: Hoewel het wordt beschouwd als draagbaar omdat het op wielen staat, is het te groot om in uw voertuig te gooien. Dit buitenverblijf werkt het best voor mensen met een mooie gladde patio of serre.

Slotopmerkingen

Draagbare kattenverblijven zijn een geweldige manier om uw kat bloot te stellen aan het buitenleven zonder het gedoe en de kosten van het bouwen van een volledig functionele catio. Hoewel sommige mensen misschien denken dat katten niet tevreden zullen zijn met een kleine pop-up tent, bedenk dan hoe vaak u uw kat het kleinste hoekje zonlicht ziet opzoeken voor een dutje. Als ze dat kleine hoekje zonlicht al leuk vinden, stel je dan eens voor hoe leuk ze het zouden vinden om in de zon!

Draagbaar gaan is altijd een geweldige eerste stap naar een eigen buitenruimte of wandelen aan de lijn. Maar nog eenvoudiger, het is gewoon een leuke activiteit voor u en uw kat om van te genieten!