5 leuke DIY zelfverwarmende kattenbedden die je thuis kunt maken


Katten houden van een dutje. Volgens sommige schattingen slapen de meeste kitties zo’n 12-18 uur per dag. Hoewel het mogelijk is om naar de winkel te gaan om een bed voor uw kat te vinden, kunt u ook uw eigen DIY zelfverwarmende kattenbedden maken om rond het huis te plaatsen. Hieronder vindt u drie leuke DIY kattenbed ontwerpen en instructies voor het maken van twee DIY warmtekussens die u kunt toevoegen aan uw creaties om uw kat lekker knus te houden.

kat + scheidingslijn

De 5 DIY zelfverwarmende kattenbedden

1. DIY Verwarmingskussen door Artsy Fartsy Mama

Materialen: Stof, witte rijst
Gereedschap: naaimachine, spelden
Moeilijkheidsgraad: Easy

Je eigen herbruikbaar verwarmingskussen maken is een leuke manier om een paar uurtjes door te brengen als je de weg weet met een naaimachine. Het patroon is gemakkelijk te volgen en u hoeft niet naar de stoffenwinkel, als u tenminste nog wat stof heeft liggen. Als je het patroon eenmaal onder de knie hebt, kun je kussens van verschillende afmetingen maken om in het nieuwe bed van je kat te stoppen. Sla de aanwijzingen om geurende of essentiële oliën toe te voegen over, want de meeste zijn giftig voor katten.

thematische onderbreking

2. Mylar DIY zelfverwarmende deken door Feral Trapping

Materialen: Mylar, stof
Gereedschap: naaimachine
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Deze gezellige zelfverwarmende deken maakt gebruik van mylar isolatie om uw kat lekker warm te houden als de temperatuur daalt. Als extra bonus is het geweldig voor herstellende katten die warm gehouden moeten worden. Katten houden van het knisperende geluid van de mylar-isolatie, en u kunt altijd een beetje kattenkruid toevoegen om de ervaring van uw maatje naar een hoger niveau te tillen. De mat is wasbaar, dus ideaal voor oudere katten, kittens en huisdieren die zich niet lekker voelen.

thematische onderbreking

3. Hangend Kattenbed door Hymnen en Verzen

Materialen: Jute touw, multiplex, 2 plankbeugels, schroeven, mandbakje
Gereedschap: Boor
Moeilijkheidsgraad: Easy

Uw kat zal gek worden van deze hangende zitstok. Hang hem voor een raam, en uw kat zal kunnen genieten van de stimulatie van het kijken naar de buitenlucht. Aangezien katten graag op hoge plaatsen zitten, zal uw huisdier waarschijnlijk genieten van deze DIY zitstok. Voeg een van de twee DIY warmtedekens toe, en uw kat zal in de katachtige hemel zijn.

thematische onderbreking

4. Old Drawer Cat Bed van Michelle James Designs

Materialen: afbijtmiddel, oude laden, spackle, 2×1 stukken hout, verf
Gereedschap: schuurmachine, schroevendraaier, verfkwast
Moeilijkheidsgraad: Gevorderd

Dit project is een perfecte manier om oude lades opnieuw te gebruiken. Het vereist een beetje technische vaardigheid, maar geeft je verschillende mogelijkheden om een prachtig bed voor je kat te maken. Het heeft als bijkomend voordeel dat het meerdere knusse plekjes biedt, waardoor dit de perfecte optie is voor huishoudens met meerdere katten. Voeg gewoon een paar verwarmde kussens toe, en u zult uw kat niet meer uit het schattige bed kunnen houden.

thematische onderbreking

5. Houten Krat Kattenbed door The Inspired Hive

Materialen: Houten krat, vier meubelpoten, houtlijm, verf, permanent marker, houtbeits
Gereedschap: hamer, verfkwast
Moeilijkheidsgraad: Easy

Uw kat zal graag dutten in dit gezellige houten kattenbed. Het is een geweldig project om met kinderen te doen! Zodra u klaar bent, voegt u een gezellig deken en een paar met rijst gevulde verwarmingszakjes toe, en uw katachtige metgezel zal in de hemel zijn. Volgens de instructies moet je de kist schilderen, maar dat is niet nodig als je haast hebt of geen zin in opruimen.

kat + lijnverdeler

Laatste gedachten

Het maken van een DIY zelfverwarmend kattenbed vereist in wezen dat je twee verschillende projecten voltooit. U moet een verwarmingskussen naaien en dan verder gaan met het kattenbed. Hoewel het ontmoedigend kan lijken, is het mogelijk om beide projecten snel te voltooien, mits u weet hoe u moet naaien en u de juiste materialen bij de hand hebt.

thematische onderbreking

Uitgelichte afbeelding: New Africa, Shutterstock