4 Beste Cat Carrier Covers

BetterWithCats.net kan een kleine commissie verdienen wanneer u een van de links op deze pagina gebruikt om te kopen.

4 beste Cat Carrier Covers

We hebben vaak gesproken over de strijd die kat ouders gezicht bij het reizen met hun katachtige metgezellen.

En hoewel sommige katten gemakkelijk in de omgang zijn en ze graag buiten hun reismandje kijken, kan de buitenwereld helaas gemakkelijk de angst van uw kat triggeren.

De meesten van ons weten hoe stressvol deze uitstapjes kunnen zijn, en we proberen uit te zoeken op welke manieren we onze katten kunnen helpen.

Naast het opzetten van troostende muziek, en het geven van traktaties, kunnen we ook helpen deze triggers te verminderen door het reismandje te bedekken en het te veranderen in een veilige schuilplaats.

Als je een nerveus katje hebt, en je bent op zoek naar een manier om ze zo kalm mogelijk te houden tijdens je reizen, dan kan een kattenmandhoes je misschien helpen om ze het gevoel van veiligheid en privacy te geven dat ze nodig hebben.

Natuurlijk kun je altijd gaan voor een doe-het-zelf optie, maar ik denk dat het belangrijk is om eerst producten te overwegen die zijn ontworpen voor katten en met hun veiligheid in het achterhoofd.

Dus, laten we eens een kijkje nemen naar onze beste keuzes, en de redenen bespreken waarom deze dragerhoezen voordelig kunnen zijn. Maar als je verder wilt gaan en wilt zien wat de lijst heeft gemaakt, kun je onze favorieten hier bekijken:

  1. Beste totaal: K-Cliffs Reis Kennel Hoes
  2. Beste Water Bestendige Draagtas Hoes: ArcticShield Ongeïsoleerde Kennel Hoes
  3. Best geïsoleerde kennelhoes: ArcticShield geïsoleerde kennelhoes
  4. Beste Kattenmand Met Verstelbare Hoezen: PetLuv Premium Katten- & Hondendrager

Onze Top 4 Cat Carrier Covers

Kattenmandhoezen zijn zeker een geweldige optie voor extreem nerveuze katten, en hier zijn onze beste keuzes!

Beste Overall: K-Cliffs Reis Kennel Hoes

Als u wilt dat uw kat een rustige reis naar de dierenarts of een ongestoorde vlucht heeft, dan dan kan de K-Cliffs kennelhoes helpen de angst te verlichten die vaak wordt veroorzaakt door prikkels van buitenaf.

Aangezien de meeste dragers zijn afgestemd op honden en grote kennels en kratten, is het leuk om een soortgelijk product te hebben dat is gemaakt voor katten en hun meestal kleinere dragers.

Ik denk dat de K-Cliffs hoes een geweldige aanvulling zal zijn voor degenen onder jullie die harde plastic dragers hebben met bovendeuren. Terwijl de bovenste openingen geweldig zijn om je kat in en uit de drager te krijgen zonder veel problemen, geven ze katten meestal het gevoel dat ze blootgesteld zijn, iets wat een hoes kan, nou ja, bedekken.

Harde dragers zijn ook vrij koud, en met deze hoes kunt u van hun kleine draagzak een warme en donkere kleine ruimte maken waar ze zich beschermd en knus kunnen voelen.

Bovendien heeft de hoes zakken aan beide zijden en een gaaszak aan de achterkant, waar u de documenten en medicijnen van uw kat in kunt bewaren.

Als u meer wilt lezen over de K-Cliffs cat carrier cover, vergeet dan niet om hier te klikken en de prijs van vandaag op Amazon te leren kennen.

Wat ik er zo leuk aan vind: Zelfs als uw kat niet angstig wordt tijdens het reizen kan deze kennelhoes uw kat beschermen tegen de regen en slechte weersomstandigheden.

Wat ik wou dat het had: Deze hoes zou nog perfecter zijn als hij wat extra isolatie had.

Beste waterafstotende kennelhoes: ArcticShield Ongeïsoleerde Kennel Cover

Verkoop

ArcticShield Ongeïsoleerde Kennelhoes, Medium, Winter Moss

ArcticShield Ongeïsoleerde Kennelhoes, Medium, Winter Moss

  • De reismand is waterbestendig, zodat u uw kat veilig kunt vervoeren tijdens slecht weer of verwilderde katten droog kunt houden.
  • Het heeft geventileerde ramen en de deur kan worden geopend voor extra ventilatie of om uw kat te verwijderen indien nodig.
  • Het materiaal is stevig en de elastische band moet het op zijn plaats houden.

Als het gaat om kat drager covers zijn er niet veel opties, en onze nummer één K-Cliffs cover op deze lijst is geschikt voor kleine en middelgrote kat dragers. Maar als je een Maine Coon hebt of gewoon een grote kat dan gebruik je waarschijnlijk een grotere reismand.

In dit geval, zou de ArcticShield hoes kunnen werken voor uw grote kat.

Dit is een geweldige optie als je in gebieden woont met veel regen en wind, maar het kan te veel zijn voor gebieden met mooi weer en veel zon.

De hoes kan over de drager worden vastgezet met verstelbare riempjes en een elastische koordsluiting aan de onderkant om mogelijke tocht door de wind tot een minimum te beperken.

U kunt de deur en zijruiten afdekken en vastzetten met knevelsluitingen, en als u de deur wilt openen of uw kat wilt controleren, hoeft u niet de hele afdekking te verwijderen.

Dit betekent dat je katje in zijn reismandje kan worden vervoerd zonder met de buitenwereld te maken te hebben, maar eenmaal in de veiligheid van de auto kun je het deurtje het beste openritsen om ervoor te zorgen dat ze een goede ventilatie hebben.

U kunt meer lezen over deze ongeïsoleerde ArcticShield hoes op Amazon door hier te klikken!

Wat ik er zo leuk aan vind: Dit is een stevige en veerkrachtige hoes die lang meegaat.

Wat ik wou dat het had: Deze hoes mist absoluut een opening voor het handvat van de drager of op zijn minst eigen handvatten.

Beste geïsoleerde kennelhoes: ArcticShield geïsoleerde kennelhoes

ArcticShield Geïsoleerde Kennelhoes, Medium, Modderig Water

ArcticShield geïsoleerde kennelhoes, medium, modderig water

  • De warmtevasthoudende technologie vangt 90% van de lichaamswarmte op en geeft deze weer terug en houdt katten warm bij koude temperaturen.
  • De stof buigt wind en regen af en maakt het vervoer veiliger en minder stressvol.
  • Je kunt de hoes aan je drager vastbinden zodat hij niet flappert, zolang hij de juiste maat heeft.

Sommigen van jullie hebben misschien een draaghoes nodig om uw kat warm te houden tijdens het reizen, vooral als u in een koud land woont of uw auto geen goede verwarming heeft. U kunt ook een optie als deze willen gebruiken om dragers voor verwilderde katten winterbestendig te maken, hoewel er een aantal verwilderingsvriendelijke buitenverblijfopties zijn die al klaar zijn om het weer te weerstaan.

In dit geval is de geïsoleerde optie van de ArcticShield zeker een goede optie, maar zoals ik hierboven al heb vermeld kan de grootte een probleem zijn als je een kleine of middelgrote drager hebt.

Dit is ook een duurdere optie omdat het geïsoleerd is, dus als je niet van plan bent om je kat helemaal naar de dierenarts te dragen door een sneeuwstorm dan zou de ongeïsoleerde ArcticShield of onze top keuze prima moeten werken.

Maar als je iets wilt dat de veiligheid van uw kat garandeert in extreme weersomstandighedenAls u bijvoorbeeld een kat met haar kittens in een grote kennel verhuist, kan dit een geweldige optie zijn.

Ik wil er ook op wijzen dat je de reismand regelmatig moet luchten door de voorkant van de hoes open te ritsen, om er zeker van te zijn dat er voldoende luchtcirculatie is.

Bovendien, kunt u de ramen open houden of de deur open en de temperatuur zal nog steeds worden gehandhaafdvooral als u gezellige dekens in de drager zelf legt.

Als u geïnteresseerd bent in een zwaar uitgevoerde draagzakhoes is de ArcticShield een goede investering. U kunt enkele van de reviews en de huidige prijzen op Amazon bekijken door hier te klikken.

Wat ik er zo goed aan vind: Het dikke hoesmateriaal houdt uw kat warm en droog.

Wat ik wou dat het had: Helaas is de maatselectie niet katvriendelijk en werkt het misschien niet voor de meeste kattenouders.

Beste Kattenmand Met Verstelbare Hoesjes: PetLuv Premium Kat & Hondendrager

Als je niet zeker weet of je een draagzakhoes nodig hebt of wilt, dan is de PetLuv draagzak een geweldig alternatief.

Natuurlijk, de privacy kleppen zijn de nummer een reden dat deze drager op onze lijst staatmaar dat is niet alles wat deze drager te bieden heeft.

Het is de ideale reismand voor in de auto, want hij heeft verstelbare lussen voor de autogordel die uw kat op zijn plaats houden en vermindert mogelijke reisziekte en de angst die daarmee gepaard gaat.

Hij is ook gemakkelijk te dragen met een gewatteerd handvat aan de bovenkant en extra verstelbare riemen die je over je schouder kunt doen.

Deze reismand kan worden gebruikt als bed wanneer u uw kat weer thuisbrengt, of u kunt hem plat opvouwen en opbergen tot u hem weer nodig heeft.

Ik hou echt van deze drager voor de grootte selectie die PetLuv biedt, evenals de wandelwagen en verrijdbare optie!

Uiteraard zijn de flappen ook erg belangrijk, en ik waardeer ook de 1.000+ beoordelingen die u kunt controleren op Amazon samen met de prijs van vandaag!

Wat ik er zo leuk aan vind: Het heeft vergrendelende ritsen en versterkte naden om de klauwen van uw kat of hun stevige gewicht aan te kunnen.

Wat ik wou dat het had: De drager zelf kan wat zwaar zijn door de stangen die voor de structuur zorgen.

Waarom heb je Cat Carrier Covers nodig?

Sommigen van u denken misschien dat een goede reismand voldoende moet zijn om uw kat rustig en veilig te houden, en hoewel dat eerlijk en waar is, kan onder bepaalde omstandigheden een reismandhoes de reiservaring van uw kat verbeteren en verbeteren.

Stress verminderen

Katten hebben een gecompliceerde relatie met hun omgeving. Omdat ze zowel roofdieren als prooien zijn, moeten ze op de uitkijk staan voor potentiële prooien of aanvallen.

Deze staat van zijn is tot op zekere hoogte verantwoordelijk voor hun voorzichtigheid en nieuwsgierige persoonlijkheden. Maar het feit dat zij kleine dieren zijn in een potentieel gevaarlijke wereld betekent dat zij immense stress zullen voelen als zij zich niet veilig voelen.

Zoals u zich kunt voorstellen hoeven onze katten zich geen zorgen te maken over gevaren van buitenaf wanneer zij in de veiligheid van hun huis en in ons gezelschap leven.

Maar wanneer hun constante routine en hun vertrouwde omgeving in het gedrang komen, is de eerste reactie van onze kat zich te verstoppen op een donkere en kleine plaats, zoals onder het bed, waar niemand hen kan vinden of bereiken.

Of zoals dit ingenieuze poesje dat de meest onverwachte plek koos om zich te verstoppen!

Reizen is zeker een van die stressvolle situaties en dragers fungeren als die schuilplaats tijdens het vervoer.

Voor sommige katten is het genoeg om veilig in een reismandje te zitten, maar voor anderen, de visuele prikkels van de buitenwereld die katten kunnen waarnemen door de kleine luchtgaten, gaasopeningen, of metalen tralies kunnen extreme angst veroorzaken. Daarom kunnen reismandhoezen voor extra veiligheid zorgen, omdat uw kat gedurende de hele reis van al die prikkels is afgeschermd.

Je zou kunnen denken dat volledige duisternis hun stress zou kunnen verhogen, maar in de meeste gevallen zal het gewoon bewegingsziekte verminderen, die zoals Tammy Hunter, DVM, stelt, meestal wordt veroorzaakt door stress.

Laten we niet vergeten dat afgezien van het afschermen van uw kat van het mogelijke felle daglicht dat uw kat kan irriteren en het steeds veranderende landschap dat voorbij raast, uw kat niet geconfronteerd hoeft te worden met andere katten, honden en nieuwsgierige mensen tijdens dierenartsbezoeken.

Voor warmte

Ik woon in Griekenland, dus een hoes over een kattenmand zou alleen nuttig zijn om mijn pelsbaby’s te kalmeren, maar ik weet dat kattenouders die op het noordelijk halfrond wonen, of die te maken hebben met barre weersomstandigheden, een ander gebruik zouden kunnen hebben voor dit kattenproduct.

Een kattenmandhoes zou het comfort van uw kat tijdens een korte of lange reis kunnen verhogen, omdat het hen beschermt tegen gure wind, regen, en natuurlijk de kou.

Hoewel onze katten een vacht hebben om ze warm te houden, en ze vrij goed zijn in het regelen van hun lichaamstemperatuur, kunnen ze, wanneer ze in een reismandje zitten, niet zomaar opstaan en op zoek gaan naar de warmste plek in huis of zich onder de dekens begraven, dus ze zouden baat kunnen hebben bij een reismandhoes.

Laten we ook niet vergeten dat haarloze kattenrassen zich zeker comfortabeler zullen voelen als ze een extra laag hebben om ze te beschermen tegen de kou.

Harde plastic dragers kunnen ook bijzonder koud worden, dus het aantrekken van een hoes kan er een warme schuilplaats van maken.

Ik denk ook dat hoezen geweldig zijn tijdens regenseizoenen, en aangezien katten een hekel hebben aan water, kun je ze helpen zich veiliger te voelen terwijl je de hele weg van je huis naar de auto loopt en van je auto naar de dierenarts.

Moet je de reismand van je kat afdekken tijdens het reizen?

Ik begrijp dat sommigen van u nog nooit hebben nagedacht over of zelfs maar gehoord van kat drager covers, en om eerlijk te zijn, terwijl ik onderzoek deed naar de verschillende drager cover opties realiseerde ik me dat het niet iets is zo gebruikelijk.

Deels omdat veel zachte dragers donkere gaasdeuren hebben die minimaal zicht bieden aan katten, of zoals de PetLuv optie op onze lijst, jaloezieën hebben die je naar beneden kunt trekken voor extra privacy.

Maar toen ik meer begon te lezen over kattebakhoezen realiseerde ik me hoe nuttig ze kunnen zijn, omdat reismandhoezen kunnen voorkomen dat uw kat in paniek raakt en ze kunnen een extra laag van bescherming bieden.

Dus als uw kat gevoelig is voor onbekende omgevingen, ze worden onrustig of zelfs agressief als ze op reis zijn dan moet u het reismandje van uw kat afdekken om ze te helpen zich veilig te voelen.

De hoes zal ook het geluid verminderen, en de volledige duisternis zal uw kat helpen zich beschermd te voelen tegen gevaren van buitenaf, maar het kan ze ook beschermen tegen de regen en de kou tijdens de winter of als u in een gebied woont met een koud klimaat.

Maar reismandhoezen kunnen katten ook beschermen tegen zonlicht, aangezien uw kat zich daardoor even ongemakkelijk kan voelen. In dit geval moet u ervoor zorgen dat uw auto de juiste temperatuur heeft om oververhitting te voorkomen.

Is het gevaarlijk om de reismand van mijn kat te bedekken?

Het is duidelijk dat er veel voordelen zitten aan het afdekken van het reismandje van uw kat, maar ik kan me ook aansluiten bij de kattenouders die er tegen zijn, want als het niet goed gedaan wordt, kan het het welzijn van uw kat in gevaar brengen.

Daarom moet je, voordat je de hoes gebruikt, er zeker van zijn dat hij echt veilig is en voordat je je fulltime aan een reismandhoes verbindt, moet je hem uittesten.

Je kunt de veiligheid van de hoes controleren door de stof zelf te onderzoeken en hoe ademend deze is. Zware synthetische stoffen of plakkerige materialen kunnen ademhalingsproblemen veroorzaken en een goede luchtstroom verhinderen.

Ik zou ook reismandhoezen vermijden als uw kat kat katachtige astma of een andere ademhalingsaandoening heeft. Als dat het geval is, kunt u het reismandje nog steeds gebruiken om uw kat tegen het weer te beschermen, maar u moet het verwijderen zodra u in de auto of in het kantoor van de dierenarts zit.

Als u de reismandhoes wilt gebruiken om uw kat warm te houden, maar u aarzelt, kunt u in plaats daarvan een zachte reismand gebruiken met extra flappen voor privacy of veel zachte en warme vulling gebruiken in de harde reismand die u al bezit.

Wanneer u de hoes gebruikt let dan op de reactie van uw kat, als ze onrustig zijn, miauwen en hijgen verwijder dan de hoes.

Geïmproviseerde dragers kunnen ook gevaarlijk blijken omdat willekeurige hoezen en dekens niet ontworpen zijn om een reismand te bedekken en een benauwd materiaal kan ook ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken.

Zijn er alternatieven voor de Cat Carrier Cover?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien aarzelt om een draagmandhoes te kopen of te gebruiken, misschien bent u er niet zeker van of het uw kat daadwerkelijk gaat helpen, of dat het hun reisangst erger zal maken.

Het is ook mogelijk dat u op zoek bent naar een reismand cover alternatief voor de volgende reis, omdat je niet kunt wachten tot de juiste cover wordt geleverd.

Hoe dan ook, je zou kunnen proberen een deken of een oud licht shirt als hoes te gebruiken.

Volgens Tammy Hunter, DVM, kun je “een deken of grote handdoek meenemen, en zodra de drager is vastgezet in de auto, deze bedekken met de handdoek om visuele stimulatie te verminderen.”

Wanneer ik reis met mijn katten, gebruik ik een lichtgewicht sjaal die in principe doorschijnend is. Het vermindert met succes hun zichtbaarheid, terwijl het toch wat licht binnenlaat en het belangrijkste is dat ik weet dat het ademend is.

En de luchtstroom is het belangrijkste waar je rekening mee moet houden bij het afdekken van een drager. Daarom moet je een schone en lichte deken gebruiken, want als die vies of stoffig is, kan dat ademhalingsproblemen veroorzaken.

Als je een baby hebt of hebt gehad, heb je misschien een draagzakhoes die ook hetzelfde doel kan dienen als een kattenmand. Maar u zult hem niet kunnen gebruiken terwijl u uw kat vervoert, alleen wanneer de draagzak in de auto is vastgezet.

Op dezelfde manier, kun je een hondenhokhoes gebruikenmaar nogmaals, het is niet echt nuttig als je de drager draagt.

Als je de reismand van je kat niet wilt afdekken, dan zou ik voorstellen om andere manieren te gebruiken om je kat te kalmeren.

Allereerst moet je je kat trainen om in een reismandje te reizen door er een vertrouwd item van te maken waar je kat zich veilig in voelt, zelfs als je niet onderweg bent.

Als je het gevoel hebt dat je kat niet kan vechten door de stress die ze voelen tijdens het reizen dan overweeg dan het gebruik van kalmerende kleding of kattenferomonen die uw kat kunnen helpen ontspannen.

Volgens Dr. Tynes kunnen deze feromonen uw kat kalmeren door hen de boodschap te sturen dat ze veilig zijn.

Ik zou ook willen voorstellen dat u een gesprek aangaat met de dierenarts of een kattengedragstherapeut die u kan helpen bij het trainen van uw kat in een reismandje.

Afsluitende gedachten

Als kattenouders willen we er altijd zeker van zijn dat onze katten hun beste leven leiden, zelfs als dat betekent dat ze een paar uur onderweg moeten zijn voor een dierenartsbezoek.

We proberen hun dragers comfortabel en gezellig te maken door dekens toe te voegen, we geven ze een beetje catnip om hun zenuwen te kalmeren en traktaties voor wat positieve bekrachtiging.

Maar voor sommige katten is dat niet genoeg. Sommigen hebben meer privacy nodig en gelukkig kan een reismand cover hen dat gevoel van veiligheid geven, zelfs als ze mijlenver van huis zijn.

Laat het ons weten als je ooit een kat drager cover hebt gebruikt en heeft het je kat helpen ontspannen?